неделя, 13 март 2011 г.

Уеирд Сциенце увек позиви стакла, осим фаул линије

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CtlqDBAGpVE/weird-science-always-calls-glass-except-from-the-foul-line.ars:

Можете узети да су банке: банка метак, у овом случају. Под условом да сте 70 посто слободно бацање, који покреће лопту са седам метара изнад тла са 3 Хз леђа окреће. То је полазиште за милион симулиране кошарке снимци оценио да је најбољи метод за стављање лопту кроз обруч. Осим ако сте лебди близу фаул линија, банка снимака чини се да метода избора. Симулације је такође обезбедио неке савете о томе где на таблу да поставите снимак, што указује да постоји вертикална линија циљ управо 3.326 центиметара иза табле које вам могу помоћи стрелац пронађу слатко место.

То не само да родитељи не слушају: Они Вацки Аустралијанаца. Они су регрутовани сетом од преко 100 родитеља да заплаши из срања њихове деце кренете на димни аларм, док деца спавала . То је све за добар разлог, иако-сазнали су да ако аларма отишао офф за само 30 секунди, скоро 80 ​​одсто децу води на спавање, уз ризик већи код млађе деце. Чак и проширење аларм на пет минута, међутим, би само побољшати ствари за око 10 одсто. Морално ако имате децу? Уверите се аларм који буди, јер не идеш у најаве.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар