неделя, 13 март 2011 г.

Адобе Фласх Плаиер цури за Моторола Ксоом, идемо на руку (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/adobe-flash-player-leaks-for-motorola-xoom-we-go-hands-on-vide/:

18. март
може изгледати као вечност, ако сте очекивали ваш Самсунг Ксоом да дођу са Адобе Фласх на дан један. Али, знате шта? Ако сте ставили своје поверење у мистериозни фајл плутајући око Интернету, нема потребе да чекају толико дуго МиДро. ИдВорлд добијени поседовање процурела изгради Адобе Фласх Плаиер за 10,2 Ксоом, који не треба роот или чак прелиминарни ажурирање да се инсталира - треба само да проверите "непознатих извора" поље под Сеттингс> Апликације, сиделоад фајл или га преузмите са претраживача Ксоом и спремни сте за покрет. Најбољи део? На основу наших прелиминарних тестирања, Блиц обавља изузетно добро на дуал цоре Ксоом је Тегра 2 процесора.

Иако је овај рано изгради Фласх 10,2 је прилично налетима током ХД репродукцију, ниске резолуције видео садржаја изречена на савршено видљив брзинама, а били смо у могућности да играју игре (као и Цанабалт Нанаца Црасх), па док не захтевају више него ишта једном дугме за контролу шеме. Насупрот томе, ИоуТубе је био не-Го ( то је и даље блокиран ), и овај има неке изгради кинкс да разради када је у питању обављање више задатака - а било који појединачни Фласх сајт водио добро и могли смо да брзо картици између, то је фласх-тешке Картице смо имали отворена, спорија сваки отрча појединачно. Адобе интерфејс и изгледало је да има неке тешкоће откривања када смо желели да ставке Фласх целог екрана. Обично, двапут тапните на ставку да бисте је увећали, али понекад то није успело, а други пут на контекст осетљив интерфејс Бар би случајно пад од врха фласх прозора да нас обавестите о томе бисмо могли фокусирати на то индивидуално. Пре него што судија меритум Фласх на таблете, међутим, на уму да је процурела верзија за бета издање , а ако је ово добро из врата, ми смо прилично узбуђени колико добро може да обавља након неколико туеакс. Не пропустите наш видео изнад, и пронађите датотеку коју треба да инсталирате Фласх се на наш саговорник линку.

Измена: Успели смо да скините Фласх да бисте искључили једног од тих контекста тастери осетљиви током седнице и да Цанабалт прозора преко целог екрана, који не само увећан прозора, већ и озбиљно убрзати наш мали Руннер - вероватно преусмеравањем таблета ресурса у нашу игру. Фотографски докази, након паузе!

[Хвала свима који су послали ово у]

Наставити читање Адобе Фласх Плаиер цури за Моторола Ксоом, идемо на руку (Видео)

Адобе Фласх Плаиер цури за Моторола Ксоом, идемо на руку (Видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 16:10:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше

Няма коментари:

Публикуване на коментар