неделя, 13 март 2011 г.

Нова фаза промена меморија добија подстицај од угљеничних наноцеви, ставља ПРАМ тврди да срамоту

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/12/new-phase-change-memory-gets-boost-from-carbon-nanotubes-puts-p/:
Ми смо били расправе о потенцијалним блиц убица годинама, а сада тим са Универзитета у Илиноису инжењера тврде да је нова фаза промена технологија може да направи своју ПРАМ наших снова изгледа старомодно у поређењу. Као и много револуционарних открића у последње време, угљеничних наноцеви су у срцу овог новог начина меморије, која користи 100к мање енергије од својих претходника фази промена. Дакле, како то ради? У суштини, тим заменио металне жице са угљеничних наноцеви да пумпа електричне енергије кроз фазе промена бита, смањујући величину диригента и количина утрошене енергије. Још увек превише тецхнобаббле? Како 'боут то - они користе мали цеви како би ваш сок мобилни телефон данима. Гет ит? Добро.

[Хвала, Џеф]

Нова фаза промена меморија добија подстицај од угљеничних наноцеви, ставља ПРАМ тврди да је срамота првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Мар 2011 15:22:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Универзитет у Илиноису | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар