сряда, 25 май 2011 г.

ТомТом најављује уживо 800 серије ПНДс за изгубљене Европљане

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/tomtom-announces-go-live-800-series-pnds-for-lost-europeans/:
ТомТом с ићи уживо породица добила мало веће је данас, уз откривање нових предузећа 800 серије ПНДс. Уз куповину 820 или 825 ГПС-а, добићете године вреди на слободан приступ ХД саобраћаја , брзина камере узбуњивања, локалне временске ажурира и све остале Ливе услуга је ТомТом. Навигатори такође долазе са интелигентним сензорима оријентације које омогућавају лаку монтажу инструмент табли, као и Блуетоотх могућности које омогућавају возачима да би руку бесплатне позиве док су крстарење. Пет-инчни 825, слично као АРМ11 који погон уживо 1000 , ствара путеве користе ТомТом ИК Роутес технологија, мада неће коштати толико колико и његов велики брат. Није реч још на цена од 4,3-инчни 820, који је погодио Европу због овог септембра, али 825 ће се продавати за око £ 230 ($ 373) када се лансира овог месеца. Пуна Пегле после паузе.

Наставити читање ТомТом најављује уживо 800 серије ПНДс за изгубљене Европљане

ТомТом најављује уживо 800 серије ПНДс за изгубљене Европљани првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 10:43:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Џеп-Линт | Соурце ТомТом | Емаил тхис | Цомментс

Сони пати још више нарушавања сигурности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zZfkbdkUHeA/Sony-Suffers-Yet-More-Security-Breaches:
Олдциниц пише "као Сони бори да поврати ПлаиСтатион Нетворк примамо вест данас неког другог повреде, овај пут у компанији Сони Ерицссон у Канади" Сони Цорп портпарол Атсуо Омагари изјавио је данас да су имена, е-маил и шифроване лозинке можда су украдени из компаније Сони. Ерицссон-Канада сајт, али не и информације о кредитној картици је узета. " Друга група је успела да продре компаније Сони Ентертаинмент Јапана јуче, као и скоро сам се осећају лоше за њих..

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Најбоље Оптички Илузија такмичењу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NYYwaIoTPLE/Best-Optical-Illusion-of-the-Year-Contest:
Анонимни читалац пише "7. годишњи" Најбоље илузије о такмичењу 'је одржао Неуронске корелацији друштво прошле недеље на Флориди, и на њему биле 10 фантастични визуелни илузије изабрани из групе од преко 150 поднесака сајт има демо. илузије да је финале, са кратким објашњењима о томе шта сваки илузија говори о визуелни систем. Неки би могли бити од значаја за дизајн видео приказује и анимација. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Миленијумског Медији преузима мобилних података за покретање Цондаптиве

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/iuoTxENCpBc/:
Арраи

Генерални директор убер: Мислим И'ве Гот 20.000 година затвора времена испред ме

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/dzTe8St0zH8/:
Арраи

О Аирбнб то Лаунцх Сублетс Као Сервис је експлозија витх ацтивити

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/WHvZIkM_s0w/:
Арраи

КДДИ је Јети навигациони систем помаже вам да пронађете свој пут око продавнице, избегавајте људске интеракције

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
ГПС може вам помоћи да ваше омиљене књижаре, али када си тамо, то вероватно неће наћи да је Томас Пинчона књигу коју тражите. То је место где КДДИ је Јети навигациони систем ступа на сцену узима свој штап са Нокиа Камппи и НАВТЕК је Одредиште Мапе услуга, прототип је дизајниран да помогне смарт телефон корисницима да пронађу свој пут око центрима, ресторанима или било ког другог затвореног простора, користећи само црвену стрелицу као компас . Само изаберите одељак продавнице тражите, талас телефон у круг и КДДИ Апп ће користити систем унапред инсталираних сензора да пронађете локацију, пре него што окренути у правом смеру. Изгледа интуитивно довољно, али Јети успех ће на крају зависити од тога колико људи и малопродајних објеката одлучи да га усвоји. Суинг прошлости пауза за видео демонстрацију.

Наставити читање КДДИ је Јети навигациони систем помаже вам да пронађете свој пут око продавнице, избегавајте људске интеракције

КДДИ је Јети навигациони систем помаже вам да пронађете свој пут око продавнице, избегавајте људске интеракције првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 09:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Акихабара Новости | Емаил тхис | Цомментс

АТ & Т, чиме ЛТЕ пет градова овог лета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/atandt-bringing-lte-to-five-cities-this-summer/:
АТ & Т је најавио прошле јесени да ће почети своју ЛТЕ роллоут средином-2011, и сада је коначно испоручен још неколико детаља. Превозник је управо потврдио да је пет тржишта - Далас, Хјустон, Чикаго, Атланта и Сан Антонио - биће добијање ЛТЕ негде "овог лета", са још десет до још неименовани градова подесити да им се придруже у другој половини године. Све у свему, АТ & Т, каже да би требало да покрије око 70 милиона Американаца до краја године. Наравно, ЛТЕ мрежу треба неки уређаји, али АТ & Т, нажалост, не пружа много начина детаља о тим још увек - то је само рекао да планира да дода 20 4Г уређаја у свој портфолио ове године, као и да "неки од оних "ће бити у стању да ЛТЕ.

Наставити читање АТ & Т, чиме ЛТЕ пет градова овог лета

АТ & Т, чиме ЛТЕ пет градова овог лета првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 10:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Кспериа Играј први у реду за мобилне Минецрафт луке

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/xperia-play-first-in-line-for-mobile-minecraft-port/:
Минецрафт на КСПЕРИА Играј
Ако желите да будете први у вашем аспиратор да Минецрафт са собом где год да идете, мораћете да покупите Кспериа Пусти . Блок-зграда игра у којој на куб аватара крију од пењалице и створити виртуелни ЦПУ ће земљиште на тзв Плејстејшн телефон пре доласка на друге Андроид уређаје и ИОС касније ове године. Играј верзија ће имати прилагођене контроле које користе предности Гамепад и распоред тастера се налазе на Сони Ерицссон-ручни, али када тачно ће покренути или колико ће коштати још увек непознат. Такође је нејасно колико дуго ће бити ексклузивни наслов за Гамер-орјентисане смарт телефон, али програмера Мојанг ће одржати Е3 догађају у којој, вероватно, ми ћемо бити све више детаља. Сада је време да заврше све изгубити завршава у свом животу пре него што је оно мало слободног времена које сте оставили добија сахрањени испод гомиле цигала и гомиле - чак и када рачунар није при руци.

Кспериа Играј први у реду за мобилне Минецрафт луке првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 25. мај 2011 10:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | Соурце Гамасутра , Минецрафт (Фацебоок) | Пошаљите овај | Коментари

Цианогенмод Ставља Корисници на контролној дозвола

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PYN2A1NA5oo/Cyanogenmod-Puts-Users-in-Control-of-Permissions:
Анонимни читалац пише "Цианогенмод ускоро имати бољу дозволе система, омогућавајући својим корисницима да ускрати дозволе за одређене апликације које инсталирају Корисници се упозоравају да омогућавање ове опције ноћни Буилд може да проузрокује апликација на пад или 'силу затвори". али нови дијалог омогућава им лако да се врате дозволе за залихе, ако желе Надамо се имплементира Гоогле-. систем сличан овом врло брзо. " Ово је највећа карактеристика сам пропустио од Симбиан - никад имало смисла да ме зашто дозволе систем није ставио корисника у контроли од првог издања.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле Потврœује МацДефендер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/C5TaC-bcTY0/Apple-Acknowledges-MacDefender:
Траилруннер7 пише у чланку у тхреатпост "Аппле планира да објави исправку специјално дизајниран да заштити кориснике од МацДефендер малваре-а који је циркулишу за последњих неколико недеља упдате за Мац ОС Кс ће аутоматски наћи и уклањање злонамерних програма на. заражене машине и такође ће упозорити корисника ако је други покушај је откривена инфекција.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Топ 10 ВЦ фирме, Према ИнвесторРанк

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zcVeXMGAy3Y/:
Арраи

Гоогле комора Шеф: чинимо велику Бет он НФЦ-Као компанија

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/IMJ78uD2ewo/:
Арраи

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

БуиВитхМе купује Сан Франциско Дневни Деал сајта Грооп кидисање

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ad9yFPHdfFM/:
Арраи

Кормилар ровова 3Г мрежне инфраструктуре, штапићи са таласа позајмљена од спринта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Кормилар комуникације имао Гранд Десигнс на мобилни тржишту, али они нису толико померања из компанија планира - ФиерцеВирелесс извештава да, иако Кокс већ сипа новац у Покрећемо 3Г опреме, то ће да укине целу ствар, у корист наставља да плати спринта за позајмљени времена. Ћелијски сервис у оригиналном три покретање тржишта ће и даље, како се извештава, мада брзо Завирите на сајту Кокс показује тренутни избор телефона постаје помало стагнира. Док смо још увек смо да чујемо неки посебан разлог зашто Кокс желели да га држимо се као МВНО, можемо замислити да обавезно роминг уговори чине га мало лакше да понуди онима " Невероватно сајма "уговоре. Ту је такође и могућност да са свим занос 4Г, Кокс је одлучила да нема тачке у напредовању са ЦДМА опрему када ЛТЕ је зрела за брање - Кокс, а када је $ 304 милиона долара вредан 700МХз спектра чекања за такву мрежу.

Кормилар ровова 3Г мрежне инфраструктуре, штапићи са таласа позајмљен из спринта првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 25. мај 2011 08:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФиерцеВирелесс | Емаил тхис | Цомментс

Гетароунд ауто сервис дељења иде уживо, изнајмити своју вожњу са иПхоне апп и аутомобилског комплета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Ми смо изразили наше одушевљење када смо први пут чуо о Гетароунд, личне изнајмљивање аутомобила сервис који омогућава корисницима да изнајмљују своје Аутомобили из сата у сат или дан, а на ТецхЦрунцх прекида сервиса званично отишао живе за кориснике изван Баи Ареа. Компанија је такође најавила пратећи комплет за аутомобил који омогућава потенцијални закупци за откључавање њихове привремене вози користећи само иПхоне апликацију, након чега могу приступити физички кључ унутра. Компанија каже да функционише као и сваки други без кључа улазак уређаја, и може се поставити у за само пет минута. Забрињавајуће власници би такође требало да знају да када нуде свој вожњу добијате пуну осигурања из Гетароунд људи, тако да су све обавезе преносе на појединца за воланом. Закупци добили оцењен од власника аутомобила тако да дефинитивно постоји подстицај да ствари уредно и уредан, иако бисмо добили потпуно довнратед за занемаривање да се врати седиште у првобитни положај. Будите сигурни да проверите на видео демонстрацију преко везе, ви ћете желите сте мислили на овој себе.

Гетароунд ауто сервис дељења иде уживо, изнајмити своју вожњу са иПхоне апп и аутомобилског комплета првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 08:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце Гетароунд , иТунес | Емаил тхис | Цомментс

ЛГ револуције долази у Веризон сутра за 250 долара по уговору

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/lg-revolution-coming-to-verizon-tomorrow-for-250-on-contract/:
Тако је, децо, па смо се у саопстењу да то и докаже: ЛГ револуције које смо добили наше руке на ЦЕС-у долази у Веризон сутра за $ 250 (са новим, две године Уговор са клијентом). Нажалост, овај модел неће донети вас све ближе обарање основан друштвени поредак, као ЛГ изгледа да мисле да је "револуција" има више везе са таквим ситничарење као ХДМИ излаз, 2,2 андроид мобилни оперативни систем, и 16ГБ мицроСД картицу. Али, хеј, да унапред инсталиране апликације Нетфликс сигурни изгледа лепо. Заинтересовани? Национална Разговор планова почиње од $ 40 месечно, са неограничен подаци за 30 $. Мобилни Хотспот је такође укључена бесплатно - за одређено време. Проверите све важне информације, након паузе.

Наставити читање ЛГ револуције долази у Веризон сутра за 250 долара по уговору

ЛГ револуције долази у Веризон сутра за $ 250 по уговору првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 09:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

После затишје, нед сервер бизнис расте под Орацле-

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/XzZGVJ041qw/After-a-Lull-Sun-Server-Business-Grows-Under-Oracle:
итвбеннетт пише "За први пут након 3. квартала 2007, ИДЦ је извештавање пораст продаје компаније Сун хардвера Орацле пријављени $ 773 милиона долара на серверу продаји. току кварталу, са $ 681 милиона долара годину дана раније, у складу са ИДЦ процењује."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЕФФ Суоснивач Лица Ауторска права гиганти На ЕГ8

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/mi6UpOjVMeU/EFF-Co-founder-Faces-Copyright-Heavyweights-At-EG8:
ндогг пише "ЕФФ-ко-оснивач Џон Пери Барлоу суочила се ауторска права гиганти ... на панелу је описао као дискутују о важним темама" Лавови Ден 'интелектуалне својине је био усамљени глас издвојено. ... Митеран је коментарисао да су ауторска права дебате порастао тако да свако сада мирно договорена правила. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле подржава Алта Енергија ветра центар, има 400 милиона долара чисте енергије прекретница

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/google-backs-alta-wind-energy-center-boasts-400-million-clean/:
Гоогле најавио је данас да је то бацање $ 55 милиона долара у ветар ... енергије, то јест. Пост на блогу Званични Гоогле је рекао да компанија инвестирала наведени износ у алта Енергија ветра центар , који је постављен да генерише 1.550 мегавата енергије - довољно да се извештава, моћ 450.000 домова - из серије турбина у Мојаве Десерт . Развијен од стране Терра-генерал снага, операција ће носити резултат енергије преко далековода на главне центре становништва. " Све скромном Интернет гигант је указао да овај ињекције средстава марака укупне инвестиције од 400 милиона долара у чисте енергије сектора. У ствари, Ел Гоог потписао уговор прошле године на власт неколико својих дата центара са енергије ветра, а већина је недавно најавио отварање морске воде хлађен дата центар у Финској.

Гоогле подржава Алта Енергија ветра центар, има 400 милиона долара чисте енергије прекретница првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 08:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхисорг | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Спамери Успоставити Лажни УРЛ адресе скратити услуге

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FZjbbW0he_w/Spammers-Establish-Fake-URL-Shortening-Services:
Ороме1 пише "Спамери су оснивање сопствених лажне УРЛ скраћивање службе за обављање преусмеравање УРЛ адреса, у складу са Симантец Ова нова спам активност је допринела повећању овог месеца у безвредне поште за 2,9 процентна поена, раст који је такође очекује након растављање Рустоцк ботнет. у марту По овој шеми, скраћени линкови израђена дана ове лажне УРЛ скраћивање сајтовима. нису укључени директно у спам поруке. Уместо тога, спам поруке садрже скраћени УРЛ адресе израђена дана легитимне УРЛ скраћивање УРЛ адреса локације Ови скратио довести до скраћени-УРЛ-а. на лажне пошиљаоца УРЛ скраћивање Веб локације, што заузврат преусмерава на сопствену Веб локацију пошиљаоца. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.