сряда, 25 май 2011 г.

Гетароунд ауто сервис дељења иде уживо, изнајмити своју вожњу са иПхоне апп и аутомобилског комплета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Ми смо изразили наше одушевљење када смо први пут чуо о Гетароунд, личне изнајмљивање аутомобила сервис који омогућава корисницима да изнајмљују своје Аутомобили из сата у сат или дан, а на ТецхЦрунцх прекида сервиса званично отишао живе за кориснике изван Баи Ареа. Компанија је такође најавила пратећи комплет за аутомобил који омогућава потенцијални закупци за откључавање њихове привремене вози користећи само иПхоне апликацију, након чега могу приступити физички кључ унутра. Компанија каже да функционише као и сваки други без кључа улазак уређаја, и може се поставити у за само пет минута. Забрињавајуће власници би такође требало да знају да када нуде свој вожњу добијате пуну осигурања из Гетароунд људи, тако да су све обавезе преносе на појединца за воланом. Закупци добили оцењен од власника аутомобила тако да дефинитивно постоји подстицај да ствари уредно и уредан, иако бисмо добили потпуно довнратед за занемаривање да се врати седиште у првобитни положај. Будите сигурни да проверите на видео демонстрацију преко везе, ви ћете желите сте мислили на овој себе.

Гетароунд ауто сервис дељења иде уживо, изнајмити своју вожњу са иПхоне апп и аутомобилског комплета првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 08:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТецхЦрунцх | Соурце Гетароунд , иТунес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар