сряда, 25 май 2011 г.

ЕВО 3Д испоручују са закључан доле боотлоадер, али је ХТЦ може да преиспита политику

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/evo-3d-shipping-with-locked-down-bootloader-but-htc-may-reconsi/:
Имамо неке добре вести и лоше вести. Урадимо лоша вест први: слично као сензација, Тхундерболт, и невероватне С Андроид Полиција је потврдила да предстојећи ХТЦ ЕВО 3Д ће такође бити спортски закључан доле боотлоадер на сличан начин, што значи обичај РОМ-моддерс ће тешко гламминг време рекао је на телефон. Није да свако треба да чуди Овај налаз, иако, с обзиром Саду тренда. То је рекао, још увек постоји нада: Раније данас, ХТЦ је најавио на Фацебоок-у да је то "разматра питање и наше политике око боотлоадерс" - изгледа као неко извукао страницу из Сони Ерицссон- добру књигу. Ако све иде добро, само ћемо морати да сачекамо и видимо да ли ће победити ХТЦ Моторола што својим навијачима осмех опет .

[Хвала свима који су послали ово у]

ЕВО 3Д испоручују са закључан доле боотлоадер, али је ХТЦ може да преиспита политику првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 00:40:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Полиција андроид , ХТЦ (Фејсбук) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар