сряда, 25 май 2011 г.

Форд ауту прототип задржава сензоре на срце, тако да можете да задржите ваше очи на путу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/24/ford-car-seat-prototype-keeps-its-sensors-on-your-heart-so-you/:
Цхеви је цела "Срце Америке" ствар ћошак у 80., али сада са своје стране Фордови да ступе у на акцији. Европски истраживачки тим произвођач аутомобила представио прототип седиште у стању да прати срца љубазношћу од шест уграђених електрода, што може да потраје мерења возача без доласка у директном контакту са кожом. Технологија, најновији у низу недавно у вези са здрављем у возилу концепте из фирме, могу да открију да ли возач има срчани удар и преносе те информације система безбедности возила. Према истраживачима, систем је већ веома прецизан у свом стању прототипа, чинећи исправне читања за 98 одсто погона времена са 95 одсто возача тестира. За више информација о систему, проверите видео и саопштење за штампу, након паузе.

Наставити читање "Форд ауту прототип задржава сензоре на срце, тако да можете да задржите ваше очи на путу

Форд ауту прототип задржава сензоре на срце, тако да можете да задржите ваше очи на путу првобитно појавио на Енгадгет дана Уто, 24. мај 2011 23:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | Соурце Форд | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар