сряда, 25 май 2011 г.

БТ и свуда Све ће почети ЛТЕ суђења у руралним Великој Британији у септембру

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/bt-and-everything-everywhere-will-start-lte-trial-in-rural-uk-th/:
Неке од најудаљенијих делова Велике Британије и даље немају приступ широкопојасном било које врсте, али је касније ове године, могли су сортирања који нас чини поглед на у зависти. БТ и све Свуда се планира за почетак суђења ЛТЕ у Корнвол, Енглеска је већина југа округа, која ће трајати од 1. септембра до краја децембра. Повезивање брзине могао скале и до 40Мбпс, иако типичан стопа се очекује да буде ближе 10Мбпс. Волонтери су сада траже да учествују у суђењу, иако они морају да живе (или били спремни да се крећу, претпостављамо) у прилично мале 4Г покривање области у близини Њуквеј. БТ и Т-Моранге је дозвољено привремено парче спектра 800МХз да раде свој експериментисање у, који ће вероватно бити за посезање у ЛТЕ спектру аукцији који је постављен за наредну годину. Прво смо Њуквеј се, онда узме свет.

Наставити читање БТ и свуда Све ће почети ЛТЕ суђења у руралним Великој Британији у септембру

БТ и свуда Све ће почети ЛТЕ суђења у руралним Великој Британији у септембру првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 25. мај 2011 03:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Дејли телеграф , ББЦ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар