сряда, 25 май 2011 г.

Кормилар ровова 3Г мрежне инфраструктуре, штапићи са таласа позајмљена од спринта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Кормилар комуникације имао Гранд Десигнс на мобилни тржишту, али они нису толико померања из компанија планира - ФиерцеВирелесс извештава да, иако Кокс већ сипа новац у Покрећемо 3Г опреме, то ће да укине целу ствар, у корист наставља да плати спринта за позајмљени времена. Ћелијски сервис у оригиналном три покретање тржишта ће и даље, како се извештава, мада брзо Завирите на сајту Кокс показује тренутни избор телефона постаје помало стагнира. Док смо још увек смо да чујемо неки посебан разлог зашто Кокс желели да га држимо се као МВНО, можемо замислити да обавезно роминг уговори чине га мало лакше да понуди онима " Невероватно сајма "уговоре. Ту је такође и могућност да са свим занос 4Г, Кокс је одлучила да нема тачке у напредовању са ЦДМА опрему када ЛТЕ је зрела за брање - Кокс, а када је $ 304 милиона долара вредан 700МХз спектра чекања за такву мрежу.

Кормилар ровова 3Г мрежне инфраструктуре, штапићи са таласа позајмљен из спринта првобитно појавио на Енгадгет дана Сре, 25. мај 2011 08:34:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФиерцеВирелесс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар