сряда, 25 май 2011 г.

КДДИ је Јети навигациони систем помаже вам да пронађете свој пут око продавнице, избегавајте људске интеракције

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
ГПС може вам помоћи да ваше омиљене књижаре, али када си тамо, то вероватно неће наћи да је Томас Пинчона књигу коју тражите. То је место где КДДИ је Јети навигациони систем ступа на сцену узима свој штап са Нокиа Камппи и НАВТЕК је Одредиште Мапе услуга, прототип је дизајниран да помогне смарт телефон корисницима да пронађу свој пут око центрима, ресторанима или било ког другог затвореног простора, користећи само црвену стрелицу као компас . Само изаберите одељак продавнице тражите, талас телефон у круг и КДДИ Апп ће користити систем унапред инсталираних сензора да пронађете локацију, пре него што окренути у правом смеру. Изгледа интуитивно довољно, али Јети успех ће на крају зависити од тога колико људи и малопродајних објеката одлучи да га усвоји. Суинг прошлости пауза за видео демонстрацију.

Наставити читање КДДИ је Јети навигациони систем помаже вам да пронађете свој пут око продавнице, избегавајте људске интеракције

КДДИ је Јети навигациони систем помаже вам да пронађете свој пут око продавнице, избегавајте људске интеракције првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 09:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Акихабара Новости | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар