сряда, 25 май 2011 г.

Гоогле подржава Алта Енергија ветра центар, има 400 милиона долара чисте енергије прекретница

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/google-backs-alta-wind-energy-center-boasts-400-million-clean/:
Гоогле најавио је данас да је то бацање $ 55 милиона долара у ветар ... енергије, то јест. Пост на блогу Званични Гоогле је рекао да компанија инвестирала наведени износ у алта Енергија ветра центар , који је постављен да генерише 1.550 мегавата енергије - довољно да се извештава, моћ 450.000 домова - из серије турбина у Мојаве Десерт . Развијен од стране Терра-генерал снага, операција ће носити резултат енергије преко далековода на главне центре становништва. " Све скромном Интернет гигант је указао да овај ињекције средстава марака укупне инвестиције од 400 милиона долара у чисте енергије сектора. У ствари, Ел Гоог потписао уговор прошле године на власт неколико својих дата центара са енергије ветра, а већина је недавно најавио отварање морске воде хлађен дата центар у Финској.

Гоогле подржава Алта Енергија ветра центар, има 400 милиона долара чисте енергије прекретница првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 08:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Пхисорг | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар