сряда, 25 май 2011 г.

Нокиа Оро је прекривен златом 18цт споља, обојена са Симбиан жаљењем унутра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/25/nokia-oro-is-covered-with-18ct-gold-on-the-outside-tinged-with/:
Нокиа је управо представила нови чудна звер од смарт телефона. Интерно, то је ваш добар стари Ц7 - 3,5-инчни АМОЛЕД екран, 720п видео записа, 8 мегапиксела, пентабанд радио и Симбиан као зомби оперативни систем - али споља је преузела лизати боје злата и задњи поклопац направљен реалне коже. Цена за телефон уграђен баш тако луксузно се каже да је од више од € 800 ($ 1,126) пре пореза и субвенција и покретање се очекује у К3 у одабраним земљама широм Европе и Азије. Русија посебно зове се као успешан тржиште за такве "Премиум" телефоне, са Нокиа Габријел Сператти, генерални директор за свој рад у земљи, објашњавајући да:

"Имамо велики број корисника који траже производе врхунског квалитета израде и материјала који сведоче да њихов успех и друштвени положај у неким областима, поседовање таквих премиум производа. Пасош је да буду озбиљно."

Морамо да се договоре, поседовање телефона као што је то ће свакако имати утицај на ваш друштвени живот, ми само нисмо сигурни да ће бити позитиван.

Наставити читање Нокиа Оро је прекривен златом 18цт споља, обојена са Симбиан жаљењем унутра

Нокиа Оро је прекривен златом 18цт споља, обојена са Симбиан жаљењем у првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 25. мај 2011 05:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нокиа | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар