петък, 16 септември 2011 г.

Артега СЕ електрични супераутомобил долази у САД, идемо очи-у

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/artega-se-electric-supercar-is-coming-to-the-us-we-go-eyes-on/:
Артега СЕ електрични супераутомобил долази у САД, идемо очи-у
Са Тесла Роадстер -а мандат ближи крају и правилно два седишта замену наизглед само светлуцање у Петра Равлинсон с ока у овом тренутку, постоји нешто долази празнину у свету електричне супераутомобила. Артега би волео да попуни то са СЕ. То је све-електричног верзија ГТ компаније супераутомобила, и док ГТ неће видети пуштање на америчком обале, добили смо потврду од Артега да батерија напаја СЕ ће - на крају. 375 коњских снага мотора погона аутомобила 62МПХ у 3,9 секунди и максималну брзину од 126.5. Максимални домет је 172 миља, али погон аутомобила "више ентузијазма", а можете очекивати реалније 124.

Ауто је најављено раније ове године на Салону аутомобила у Женеви и овде у Франкфурту били смо у могућности да проведу неколико минута оглинг његовим облицима у различитим интересантних боја, укључујући и један модел са рез-далеко блатобрана показивањем позиционирање неких од 16. батерија модула. 12 од њих су разбацани задњи део аутомобила, а четири су напред, што овом аутомобилу даје уназад-баисед 60:40 тежине дистрибутион.Цост се каже да је 150.000 евра, или око $ 207,000. То је скоро двоструко трошкове Роадстер. Вреди? Видећемо.

Пурдуе Студенти Изградња Моон Ландер Ракета

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iq9ZV5SHmdc/Purdue-Students-Building-Moon-Lander-Rocket:
текгоблин шаље речи које тим студената на Пурдуе универзитету раде на пројекту изградње ракетних мотора који се могу користити на будућим Моон Ландер. Цитирање: "Дипломац студенти Томас Фелдман и Ендрју Реттенмаиер су део тима развија потисак комора за НАСА пројекат Морфеус, који укључује истраживања за развој нових технологија за будуће излете на Месец, Марс или астероида ракета мора да задовољи строге дизајн и перформансе. спецификације у вези са факторима укључујући ефикасности, величини и тежини ограничења, потисак и способност да се динамички гаса ракета од 1,300-4,200 фунти потиска, Фелдман је рекао ... развој коморе за тестирање је пројектован и спреман за тестирање.. То у великој мери инструментализованих Комора је далеко гломазнији него евентуални лет коморе, као и подаци из предстојећих тестова ће се користити како би побољшали дизајн лет мотора. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли ХП-Билк његових акционара?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kHh9yKLXhK4/Did-HP-Bilk-Its-Shareholders:
јфрухлингер пише "Пре око месец дана, ХП је најавио да је излазак из рачунара, __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__, и мобилни телефон посао да се фокусирају на софтверске услуге, након чега, а очекивано, ХП акција пао. Очигледно, ХП-ов руководство је радио на овај план за неко време пре него што је било најављено, што доводи до питања: да ли они намерно доведе у заблуду своје акционара од стране не сме бити већа транспарентан То је оно што акционар тужбу против компаније наводи Како судови третирају одело могло имати занимљиве импликације за то како. транспарентне јавне корпорације треба да буде око будуће стратегије ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Модерног човека Бред еволуционом претходници у Африци

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PZayoBL0Ihc/Modern-Humans-Bred-With-Evolutionary-Predecessors-In-Africa:
НевИоркЦоунтриЛавиер пише "На основу нове анализе старих лобања, сада изгледа да модерног човека да интербред са неким ранијим хоминис врсте, што указује да су људска еволуција је сложенији пут него што се мислило Студија мисли да модерног човека су живели једни поред других. са старијим врста палеонтолога. слажу око значења налаза, или да ли су све значајне значај уопште. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ривер Траил - Интел Параллел ЈаваСкрипт

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GiQQfEfhDGw/River-Trail-mdash-Intels-Parallel-JavaScript:
микејук пише "Интел је управо најавио реке стаза, проширење ЈаваСкрипт да доноси паралелно програмирање у претраживач кода изгледа као ЈаваСцрипт и ради са ХТМЛ5 укључујући Платно и ВебГЛ., тако 2Д и 3Д графика се лако Демо видео показује. у претраживач симулације иде од 3 до 45 кадрова у секунди и коришћење свих осам језгара процесора Ово је врста потребне перформансе уколико 3Д у бровсер-игре ће бити практичан.. Можете преузети стаза реке као Фирефок додатак и почните кодирање сада Коме треба природни код. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тоиотин производни модел Приус Плуг-ин хибрид добија званични откривања, доступан марта 2012 за $ 32.000

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/toyotas-prius-plug-in-hybrid-gets-official-unveiling-available/:
Приус навијача, да дуг пут до обећао плуг-ин хибрида у долази на крају. Тоиота ваљано своју производњу модела ПХВ на зелени диск Експо, најављујући марта 2012 доступност за ауто, и $ 32.000 цени за основни модел. Делимично ЕВ ће бити понуђен у две верзије са трим екран осетљив на додир аудио / навигационог екрана и Тоиотин Ентуне у забави у колима систем су стандардна опрема, са Хеадс Уп дисплеј резервисан за напредне моделе. Очекивати да ће добити око 87 МПГе са ауто у комбинацији диск моду, а 49МПГ када се прелази на хибридна. Што се тиче тог старог НиМХ батерија, нови 4.4кВх литијум-јонска замена добија потпуно напуни после око три сата на 120в извора, и може поново до сок за мање од два сата на 240в везу. Можете да зароните у ПР све детаље након паузе, и радујемо се у дубини наше руке у року од неколико.

Наставити читање Тоиотин производни модел Приус Плуг-ин хибрид добија званични откривања, доступан марта 2012 за $ 32.000

Тоиотин производни модел Приус Плуг-ин хибрид добија званични откривања, доступан марта 2012 за $ 32.000 првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 16 Сеп 2011 14:15:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Енгадгет / еБои мајица продавница је званично отворен, пре наредбе почиње данас!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:
Удварати, дечак. Смо пуца по шавовима да поделим ову једну, и коначно је време - БЕНЦХфорум се удружила са једним и само еБои (прочитајте увод овде ) како да отвори наш врло властити мајица продавница! Радили смо са еБои током година, а ми смо никада нису изневерили своје памћење рад. Сваки тако често, ми смо понудили до залиху мајице за наше драге читаоце да искористите, и сваки пут, они су отишли ​​пре заласка сунца. То је само није у реду. Да се ​​исправи рекао дилеми, ми смо радили до лепе аранжман који ће имати један од наших омиљених уметника из бичевање мајица дизајна за нас, и они ће бити руковање налозима и логистике, као они су радили годинама. Пре-поруџбине су живе широм света у овом тренутку, и иницијалне испоруке би требало да почне тече средином октобра. Наш први пет дизајна су приказао у галерији испод, а ако сте заинтересовани, сурф до извора линк испод да зграби један (или два!). Ти по цени од $ 24 они (САД / Канада), или € 20 на неком другом месту, а ако сте радознали у вези величине, имају поглед на величину графикона Америцан Аппарел је управо овде .

Надамо се да љубав их онолико колико ми, а ми ћемо давати 50 одсто средстава примљених у Играј Доброчинство детета , који обезбеђује игре, књиге и новац за болесну децу у болницама за децу широм Северне Америке и света.

Енгадгет / еБои мајица продавница је званично отворен, пре наредбе почиње данас! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 16 Сеп 2011 14:25:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Сеизмолог Манслаугхтер Суђење почиње следеће недеље

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ceUFtTom5yI/Seismologist-Manslaughter-Trial-Begins-Next-Week:
Ел Пуерцо Лоцо пише са следити у причу смо разговарали у мају о оптужбама са којима се суочава убиство шест сеизмолози и један владин званичник у Италији после земљотреса било убијено 309 људи и уништено 20.000 објеката. Случај ће суђење следеће недеље, а чланак у Природа даје нове информације о томе како стоје ствари: ". Оптужнице изазвали су глобалну осуду америчке Геофизичка унија и Америчког удружења за напредак науке (АААС), оба у Вашингтону ДЦ издао изјаве у подршци италијанске оптужених ... поглед из Л'Аквила је, међутим, сасвим другачији тужилаца. и. породице жртве кажу да суђење нема везе са могућношћу да предвиди земљотресе и све везе са неуспех владе именовао научника ангажованих у саветодавног панела да адекватно процени, а затим комуницирају, потенцијални ризик за локално становништво .... [оптужбе тврде да оптужени] дати "непотпун, непрецизне, и контрадикторне информације да јавности да је узнемирила су месеци упорног, ниског нивоа потреса [тужиоца Фабија Пицути] каже. да је комисија била више заинтересована за смиривање локалног становништва него у давањем јасних савет у вези земљотрес припремљености. "Ја сам није луд, 'Пицути каже. "знам да не могу да предвидим земљотреси основу оптужби није да нису предвиде земљотрес Као функционери државе, они су одређене дужности које намеће закон:.. да се процени и карактеришу ризике који су били присутни у Л'Аквила. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сојуз Капсула Повратак покварени Мистерија комуникације Блацкоут

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VqE09coxqls/Soyuz-Capsule-Return-Marred-By-Mystery-Communications-Blackout:
астроенгине пише "необјашњив губитак комуникације лево лет контролори у стању да разговара са три посаде свемирске станице повратку на Земљу преко Казахстана у последњих 15 минута свог порекла четвртак увече први показатељ да капсула преживела своје ватрене пад кроз атмосферу је серија. звучних сигнала сигнализацију компоненти Сојуз је јеттисонед како је планирано Касније. земаљској контроли покупио сигнале да су Сојуз-а падобрана распоређен, али то није било све до руског опоравка авион успостављена двосмерна радио комуникација са екипом тај лет контролори знао све је било добро. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Штампање Изградња

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JffA8Xc-oPY/Printing-a-Building:
РедЕаредСлидер пише "су истраживачи на Масачусетском институту за технологију покушава да гура 3-Д технологија штампања чак и даље своје циљеве:. Створити целу радне машине, а можда чак и зграде До сада, 3Д штампање је коришћен да би облицима од пластике или метала који. се касније могу монтира Ови људи желе да промени Једна од идеја је да се користи бетон у роману начин:. "Не само да би било могуће створити нестварне, органске изгледа облика који ће бити тешко или немогуће коришћењем калупа, али техника. такође могу дозволити својства самог бетона стално варира, производећи структуре које су и лакши и јачи од конвенционалних конкретне Да бисмо илустровали ово. Китинг користи пример палма у односу на типичне структурне колоне у конкретној колони,. особине материјала су стално, што је резултирало у веома тешким структура Али палма дебла варира:. гушће на споља и светлије ка центру Као део његове тезе истраживања, он је већ направио делова са истом врстом. варијације густине. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.