петък, 16 септември 2011 г.

Ца-Фи је афтермаркет, Андроид стерео систем у аутомобилу који не може да стане на контролној табли

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/ca-fi-is-an-aftermarket-android-car-stereo-that-wont-fit-in-you/:
Ца-Фи
Афтермаркет забаву и стерео решења за аутомобиле су у великој мери је умро ван овде у САД. Иннотрендс је кувано до Андроид-поверед кутија, под називом Ка-Фи да би сте желе овај мали у табли рачунара могли наћи куће у вашем винил-покривен панелом. 1.2ГХз чип унутра гура __Б__47ф57д6ае0д8б8ф30е0544992ф9804е4__Е__ на 6.2-инчни екран осетљив на додир за повлачењем до правцима, свирање мелодије и врше претраге користећи интегрисани 3Г радија. Наравно, као ЕктремеТецх истиче, двапут ДИН-слот користе Ца-Фи је у великој мери напуштен од стране произвођача аутомобила (нарочито у Америци). Али хеј, ако сте у потрази за начин да оморика до које Нове застарева у вашој гаражи, то би могло да буде. Ми само Надам се да си пацијент типа - Ца-Фи је не очекује да покретање до пролећа 2012 и биће Европи само ствар на први поглед. Главу, након паузе за још један ПИЦ и неки ПР.

Наставити читање Ца-Фи је афтермаркет, Андроид стерео систем у аутомобилу који не може да стане на контролној табли

Ца-Фи је афтермаркет, Андроид стерео систем у аутомобилу који не може да стане на контролној табли првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 15 Дец 2011 21:27:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЕктремеТецх | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар