петък, 16 септември 2011 г.

Рецон инструменти добија НАСА-Десерт Ратс очи-у са микро Оптика Дисплеј, омогућава их видети будућност

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/recon-instruments-gets-nasa-desert-rats-eyes-on-with-micro-optic/:
Свемир. Само речи дочара слика високе технологије справице и за памћење научна истраживања - то јест, будућност. Али шта ако смо вам рекли наши најбољи и најпаметнији космичке истраживачи су још увек ослања на руке монтиран Пост-ит белешки да их води кроз свемирским шетњама? Да, то би било Стејплс у простору. Срећом, Рецон инструменти се удружио са НАСА- Пустињска истраживање и технологију студије за тестирање две варијанте својих ГПС-омогућен Микро оптика Прикажи за коришћење у следеће генерације свемирска одела, и да наша свемирска агенција ситне мало ближе ПК Дика фантазија држимо драга . Прилагођене наочаре, који пружа информације директно у очи, стављени су на задатак Аризоне пустиње на бази тима, пролази кроз низ симулираних миссион цритицал процедуре. Крајњи резултат? Одјекује палчеве уп одобрење НАСА (да не помињемо покојника сци-фи писаца), и обећање да процени технологије за даље тестирање. Да ли сте чули тај звук, роцкетеерс? Силли нас. Наравно, не можете - у простору, нико не може да чује наш аплауз.

Наставити читање Рецон инструменти добија НАСА-Десерт Ратс очи-у са микро Оптика Дисплеј, омогућава их видети будућност

Рецон инструменти добија НАСА-Десерт Ратс очи-у са микро Оптика Дисплеј, омогућава их видети будућност првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 16 Сеп 2011 11:38:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар