петък, 16 септември 2011 г.

Мрежи за оглашавање Лонгбоард медијима води на 6 милиона долара

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/elm4_ObxZ7c/:
Screen Shot 2011-09-15 at 7.22.23 PM

Огласне мреже Лонгбоард медијима најављује 6 милиона долара у серији финансирање данас, од нивоа капитала . Управљање инвентара огласа за преко 30 особина на форуму, укључујући тхефинд.цом , схоп.цом , оверстоцк.цом , буззиллионс.цом и бецоме.цом , Лонгбоард медије пореди себе са "глам медији" за е-цоммерце сајтова.

Лонгбоард медија је профитабилан јер је основан од стране бивших запослених еБаи- Скот Енглер и Џим Барков у 2008, а своју мрежу оглас има потенцијал да славине у публику од преко 63 милиона људи, у складу са својим финансирање пуштање на слободу. Компанија је извештава да је он служио више од 3 милијарде плаћа утиске у 2010 празничне сезоне и растао његов издавач базе више од 40% у 2011.

Раније боотстраппед Компанија планира о коришћењу новца за највећи горе на особље и даље инвестира у њу своје циљање огласа технологије.


Лансирање Датум: 11. август 2008

Лонгбоард Медиа је водећа трговина вертикалне огласне мреже представљају само премија куповину, производа преглед и мало издавача. Лонгбоард медија пружа највећу публику купаца достизања 48-55м + потрошачи сваког месеца преко сајтова као што су вишак робе, Схоп.цом, Бецоме.цом, Смартер.цом и тхефинд.цом.

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар