петък, 16 септември 2011 г.

Цедиа 2011 шансе и завршава завршити: ТХКС, ТиВо и много пројектора

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/cedia-2011-odds-and-ends-wrap-up-thx-tivo-and-plenty-of-projecto/:
Други Цедиа се у књигама, а ако нисте били тамо, само да знате да је прича - као што је у многим крајевима земље - економију. О сигурни, пројектора који кошта само $ 10к и даље изгледала вредност цене, али свуда сте гледали компаније су проширивање своје производе мало ближе масовном тржишту. Било да је тешке зидне носаче, бежични хи-фи система или, већина изненађујуће, $ 300 покреће нијансе из компанија као што су Лутрон, прилагођене позориште опрема је све јефтинији и спремни да раде у више кућа. Заинтересовани реанимирам кућног биоскопа, а троши мање од $ 10к и без грађевинске потпуно нову кућу око њега? 2011 може бити ваш године.

Што се тиче хардвера на дисплеју, такође смо добили поглед на ТиВо нови Премијера Елите ДВР (савет: изгледа и ради као ТиВо) и Дисх Нетворк нови Таилгатер портабл сателитска антена. Још један третман је МХЛ за ХДМИ адаптер из ДВДО која би могла да Хоокинг ваше Целли до уобличите од било ког ТВ-у покрету и пуњење је у исто време лако. На штанду ТХКС, имала је печат ошамарио на најновији нано ЛГ ЛЕД-осветљен ЛЦД екран 3Д , као и нови програм за Соундбар / сабвуфер комбинације тврди да ће довести до више прецизан звук за имплементације где сурроунд звучници немају смисла. Такође је добио демонстрацију свог новог медија директор протокол који може аутоматски конфигурисати компатибилност опреме за кућни биоскоп на основу садржаја гледа. Стар Варс Блу-раи дискови ће бити први који ће се испоручивати са интегрисаним метаподатака , а партнерство са цхипмакерс значи ажурирање софтвера може да почне Покрећемо убрзо за произвођаче који одлуче да их преда - Демо водио на хди Дуне плејер - и наредне године нови уређајима би требало да брод са функције укључене.

Уобичајена мноштво пројектора међу новим моделима Митсубисхи и дигитални Пројекција, са аутоматским подешавањима за ултравидесцреен прегледа као један од вруће функција (осим 4К) ове године. За бољи поглед на неке од ствари које смо приметили на шоу под проверите галерију испод, и детаље у свом саопштења после паузе.

Галерија: Цедиа 2011 Врап-уп

Няма коментари:

Публикуване на коментар