петък, 16 септември 2011 г.

Енгадгет / еБои мајица продавница је званично отворен, пре наредбе почиње данас!

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/16/the-engadget-eboy-t-shirt-shop-is-officially-open-pre-orders/:
Удварати, дечак. Смо пуца по шавовима да поделим ову једну, и коначно је време - БЕНЦХфорум се удружила са једним и само еБои (прочитајте увод овде ) како да отвори наш врло властити мајица продавница! Радили смо са еБои током година, а ми смо никада нису изневерили своје памћење рад. Сваки тако често, ми смо понудили до залиху мајице за наше драге читаоце да искористите, и сваки пут, они су отишли ​​пре заласка сунца. То је само није у реду. Да се ​​исправи рекао дилеми, ми смо радили до лепе аранжман који ће имати један од наших омиљених уметника из бичевање мајица дизајна за нас, и они ће бити руковање налозима и логистике, као они су радили годинама. Пре-поруџбине су живе широм света у овом тренутку, и иницијалне испоруке би требало да почне тече средином октобра. Наш први пет дизајна су приказао у галерији испод, а ако сте заинтересовани, сурф до извора линк испод да зграби један (или два!). Ти по цени од $ 24 они (САД / Канада), или € 20 на неком другом месту, а ако сте радознали у вези величине, имају поглед на величину графикона Америцан Аппарел је управо овде .

Надамо се да љубав их онолико колико ми, а ми ћемо давати 50 одсто средстава примљених у Играј Доброчинство детета , који обезбеђује игре, књиге и новац за болесну децу у болницама за децу широм Северне Америке и света.

Енгадгет / еБои мајица продавница је званично отворен, пре наредбе почиње данас! првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 16 Сеп 2011 14:25:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар