петък, 16 септември 2011 г.

МастерЦард-демо Гоогле-новчаник, КкР платформа за мобилно плаћање

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/mastercard-demos-google-wallet-qkr-platform-for-mobile-payments/:
Си вероватно сте чули много о НФВ-способни смарт телефони, али мало на путу стварне реалног света користи за чип. Па, МастерЦард изгледа да промените све то, и бацио у неколико иновација сопствене захваљујући својих у кући Р & Д лабораторијама и Гоогле. Приказано ван на данашњи догађај, компанија демонстрирао Гоогле-новчаника примена смо први пут сазнали поново у мају - ". ускоро", који је припремају за званично представљање негде Ради на 4Г Спринт је Некус С - са планираним проширењем на више уређаја - корисници могу повезати Цити МастерЦард рачун на сервис, а затим додирните да се плати на било мало место опремљен ПаиПасс станицу . Трансакције се одвијају као тренутно, као што бисте очекивали, са потрошњом упозорења нотну аутоматски у апликацији, као и путем текстуалне поруке. Ако сте параноични типа или само расипнички, око нуди доста опција за подешавање ограничења потрошње, одобрава / блок куповине преко категорију (тј. за ручавање, забава) и омогућити упозорења за иностранство активности. Тренутно, Гоогле Новчаник сервис је Андроид само, и то је вероватно директан резултат АТ & Т Веризон, и Т-Мобиле подржава мобилног плаћања ривала, ИСИС .

Али компаније такође добио једно око фиксне недвосмислено на будућност - сплеткарење до алтернативне имплементације за плаћање на лицу проћи кроз његове компаније МастерЦард Лабс поделе. Фокусирање на КкР платформи (очигледно игра на КР кодови), ови концепти се кретао од сигнала телевизије звука кодирани уз куповину подацима, чујним телефон ради КкР апликацију, или брзе хране __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__опс са уграђеним НФЦ-а КР кодове који ће омогућити корисницима да скенирају за купоне, како би даљински и примени попуст - све то без напуштања својих седишта. Најинтересантнија коришћења нову платформу, међутим, није имало никакве везе са употребом мобилних телефона и све везе са Ксбок Кинецт. Користећи технологије гест признавања, ставке могу бити изабрани на екрану уколико задржите преда ставку и навигацију кроз каси процес. Ми знамо, још један велики доказ-од-концепт, али далеко да је цинизам стомака за други - представник компаније поверила нам се да софт-пилот тестирање КкР је већ у току, са званичне најаве најављено у наредне две недеље. И не брините о томе да Гоогле ОС-само ствар, КкР је тестиран преко ИОС, Виндовс Мобиле манго, па чак и БлацкБерри. Без обзира да ли или не иновативни плаћање систем'лл на тржиште са свим овим мобилним ОС на плочи није било јасно, али смо били уверени да би се најмање два партнера на броду. Скочи иза паузе да се изблиза поглед на нашу руке на са будућим плаћања.

Няма коментари:

Публикуване на коментар