петък, 16 септември 2011 г.

Гхост Товн да се изгради као зелено Технологија тест Ноћење са доручком

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EzbddIouyyk/:
ghost town

Ненасељено игралиште за зелене технологије и иновативне експерименте у радовима да се гради у Новом Мексику. Псеудо град ће се користити за истраживање и тестирање нове зелене технологије, бежичне и саобраћај технологије у реалном свету-али-контролисати услове, као Сим Цити минус грађана.

Васхингтон, ДЦ-басед Пегаз Глобални Холдингса , међународни технологију тестирања фирма, која стоји иза пројекта, познат јасно као Центар за иновације, тестирање и иновације. Компанија је инспирисан своје потребе за тестирање производа у великој мери изван лабораторије.

Иако је било сличних спонзорисала влада тестирање основама изграђена, ово је један од ретких створио приватна корпорација. Према Пегаз, такође ће бити највећи светски.

Центар ће имитирати просеку средње величине америчком граду од 35.000 (невидљиви) људи. Она ће садржати око 20 квадратних миља од старих и нових пословних и стамбених објеката, предграђа, рурални сателитске градове. Пегасус очекује да ће потрошити $ 200 милиона за завршетак пројекта.

Пегасус ће у закуп своју празна таблица града на разне организације, укључујући и војне, не-профит, универзитетски научници, приватних компанија и савезне лабораторије, као и Центар се нада да ће привући инвеститоре за пројекте тестиран у својим постројењима.

Пројекат ће омогућити контролисани тестирање у окружењу истинитије живота од типичног лабораторији. Истраживачи ће моћи да контролише и мења подешавања да одговарају потребама њихових експеримената. На пример, соларна технологија програмер може подесити термостата у околним кућама на различите температуре за проучавање могућности своје јединице "испоруке енергије.

Када се отвори, Центар се очекује да створи радна места 350 у Новом Мексику, а чак 3.500 више у другим деловима земље као добит Пројекат паре. Његовом пословном плану центара широм продају енергију на лицу места у мрежу, пуњење за одржавање и рад такси и сублеасинг земљишта за комерцијалне и развој туризма.

Фото аутора Аидан Војтас



Няма коментари:

Публикуване на коментар