петък, 16 септември 2011 г.

Самсунг Епска 4Г Тоуцх Ревиев

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/15/samsung-epic-4g-touch-review/:
Ако нисте чули за Самсунг Галаки ИИ до сада, ви сте дефинитивно спор за странку. Али, како пословичну изрека каже, боље касно него никад, зар не? Галаки, његов претходник са безброј шасије селекције и носилац варијанти, још увек продаје као хотцакес широм света, а наставак није лак (фигуративно) или - продаја три милиона возила у 55 дана само изгледа да ривалед стране компанија на бази од Цупертино - и за добар разлог. Дали смо откључана верзија високе оцене за своје одличне перформансе, лепотице екран и врхунски линије камере, тако да је сасвим природно да би трошимо наредна четири месеца питајући се када бисмо видели електрана би се у континенталном делу Америке.

Немојте нас погрешно - видели смо наш сајам удео откључана Галаки ИИ уређаја поносно показала ван у САД (од којих је већина из сопствених уредника, додуше), јер је већ доступан на комплетној малопродајној (око $ 650-700 ) из више продаваца. Међутим, Самсунг Епска 4Г Тоуцх је први који је нуде по субвенционисаним цени у замену за две године посвећености, и неће бити последња као АТ & Т и Т-Мобиле попните се позади својим стиловима исти телефон. Дакле, како оријентир телефона устане, не само тест времена, али неколико носилац специфичне измене у дизајну? Спринт су корисници добијају "заражених" верзија водећег Семи Андроид уређај? Ова питања су размишљао месецима, а коначно имамо одговоре уколико чувате на читање.

Наставити читање Самсунг Епска 4Г Тоуцх Ревиев

Самсунг Епска 4Г додир преглед првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 15 Дец 2011 17:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар