петък, 16 септември 2011 г.

Лине2 сада има 50.000 Плаћање Купци, лансира на иПад

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NgGkfrer1U4/:
line2shot

Још у септембру 2009, ја сам писао о Лине2 - покретање који нуди сличну функционалност Гоогле Воице, али са фокусом на угоститељске фирме и "просумерс" (то нуди лако доступна телефонска подршка међу својим укључене опције). У то време, компанија је сишли на тежак почетак: то је Аппле-три месеца да најпре одобри апликација, углавном због спора између Аппле и Гоогле-преко Гоогле Воице.

Али они коначно ушао у продавницу, и ствари су отишле веома добро, јер.

Две године касније, Лине2 је 50.000 плаћају корисници (планови почињу $ 9.95/монтх) и четрдесет запослених, и веома је близу токовима готовине позитиван. Апликација је доступна и за иПхоне и Андроид, а данас је лансирање за иПад - можете наћи нова апликација управо овде . ИПад Апп изгледа добро, делом због тога што Лине2 добио информације од јабука, које је нудгед ка стварању иПад верзију. Из перспективе функционалност је идентичан на иПхоне верзију услуге, али то није лоша ствар.

За почетак коришћења услуге мораћете да се пријавите за налог, који треба да се уради преко Лине2 сајта. Моћи ћете да изаберете нови број телефона који ћете користити као 'Лине2' или можете порта постојеће. Након што сте поставили, можете поставити и пут телефонирали, слали поруке, и прегледајте своју поруку историју за сваки контакт директно са вашег иПаду. Позиви се налази преко ВоИП-када је то могуће, или можете изабрати да пут позива на редовне телефон.

Лине2 оснивач Питер Сиссон каже да је компанија одлучила да направи апликацију након што је утврдио да је иПад је своју топ конвертовања платформи, упркос чињеници да је понуђена само 2к размери поглед свој иПхоне апп (другим речима, изгледало прилично лоше , али људи су и даље га користи). Дакле, они су наговештај и изградили ХД верзију из темеља да искористе већи екран иПад некретнина.


Няма коментари:

Публикуване на коментар