понеделник, 20 декември 2010 г.

Microsoft Office убива програма за борба с пиратството

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7trs2P5E3yM/story01.htm:
CWmike пише "Microsoft миналата седмица уби Office Genuine Advantage за борба с пиратството услуга, която първо проверява - а по-късно разпитва - независимо дали клиентите са работи легални копия на Office ZDNet блогър Ед Бот съобщено за първи път на ход на Microsoft, след като типстъри го посочи към едно подкрепа документ. на сайта на компанията. Този 17 12 документа просто отбележи, че Office Genuine Advantage "е в оставка," но не предлага обяснение. Говорител на Microsoft каза Computerworld в понеделник, "Програмата е изпълнила целта си и по този начин ние решихме да се пенсионират на програма. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google орган браузър сега да се захващаме и вие знаете, а за теб знаем, че е смаже канали

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/google-body-browser-now-getting-down-and-you-know-its-you-know/:
Имаме кратък поглед на тялото браузъра на Google Chrome по време на събитието по-рано този месец, и не би ти го знаеш, нарушаването на неприкосновеността на личния живот тренажор / средство за обучение се излиза в Google Labs. А браузър с поддръжка на WebGL се изисква, което означава, Firefox 4 и Chrome 9 бета версии (или Chrome 8, ако го разрешите в "за: знамена" в менюто). Визуализацията варианти са интересни и за търсене инструмент работи като чар, така че ... Защо не? Точно така.

Продължавам четене Google орган браузър сега да се захващаме и вие знаете, а за теб знаем, че е смаже канали

Google орган браузър сега да се захващаме и вие знаете, а за теб знаем, че е смаже канали първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 16:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Switched | източник Google орган браузър | Изпрати | Коментари

JBoss AS 5 Performance Tuning

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DhVj53HXFGk/story01.htm:
RickJWagner пише "20 съставки процента инертен, 80% глицерин нитро. Така че ще описват JBoss AS 5 Performance Tuning от Packt. Първите 50 страници не са нищо друго да се вълнува. Тази първа глава и половина описва живота изпълнение на автора тунинг цикъл методология и ни запознава с няколко инструменти с отворен код, които могат да ни помогнат в нашата настройка Усилията на раздела изглежда особено слаби -. има много снимки на екрани, показващи менюто на инструмента екрани, нещо, което искате обикновено взема за около минута от разпространение уебсайт на инструмента. Честно казано, в този момент аз започвам да се чудя, ако тази книга, че ще живеят до очакванията ми. щастие Натиснах на още няколко страници и удари богатите paydirt които прави останалата част от на книгата. От този момент нататък всеки раздел дадоха ценни съвети настройка. " Дръжте четене за останалата част от прегледа на Рик.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Да, това е жена с куче в Baby Бьорн хвърляне прототип Nokia бяха

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Ето как продължава историята: служители на Nokia съоръжения в Оулу и Тампере, Финландия, са били хранени с преговорите се проведе между техните представители и на компанията над планираните съкращения , и реших да направя нещо по въпроса. Но наистина, защо стачка или да организират митинг, когато може просто да общуват, да се използва няколко устройства прототип за мишена, и да си Кавалер Кинг Чарлз спаниел малко свеж въздух в същото време? Ако това се запазва достатъчно дълго, тези Служителите може да има втора кариера като ниво телефона tossers конкуренцията . Хит на източника връзка за пълен видео - но знайте, ако обичате Nokia бяха, може да откриете видео графика, насилие и осъдително.

[Благодаря, Juuso З.]

Да, това е жена с куче в Baby Бьорн хвърляне Nokia бяха прототип първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 година 15:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ilta-Sanomat | Изпрати | Коментари

Ал Франкен Прави дело за неутралността на мрежата

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miBXMnrAxtA/story01.htm:
jomama717 пише "В една публикация на тема" Най-важно "Свободно слово" Издаване на нашето време "тази сутрин на The Huffington Post, сенатор Ал Франкен определя мощен случай за неутралността на мрежата, както и мрачен сценарий, ако настоящите проекти на нормативни актове се считат от FCC са приети Цитирайки:.. "Добрата новина е, че Федералната комисия по комуникациите има правомощия да издава наредби, които защитават неутралността на мрежата Лошата новина е, че проекти на нормативни актове, написани от FCC председател Юлий Genachowski не правим това на всички. Те са по-лоши, отколкото нищо. Ето защо този ден е толкова важен ден. Федералната комисия по комуникациите ще бъде среща за обсъждане на тези регламенти, и ние трябва да се увери, че неговите членове се разбере, че позволява корпорации за контрол на интернет е просто неприемливо. Въпреки, че проекта на председателя Genachowski на Определението не е била направена публично достояние, в първите информации става ясно, че той е твърде далече за защита на неутралността на мрежата. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Disney на план за "интерактивни торти" разкрито в патентната заявка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Ммм, торта - няма други сладкарски изделия може да се сравнява си гама, било то под формата на рожден ден, сватба, или Bundt. Но ние никога не е очаквала да го видя, интегрирани с пико проектор. И все пак това е точно това, което imagineers в "Дисни" изглежда да е планиране по заявка за патент в САЩ любов тема "проектор системи и методи за производство на цифрово увеличени интерактивни торти и други хранителни продукти." Приложението включва набор от весели илюстрации, изобразяващи по големина камери проектиране изображения и видео върху повърхността на тестени изделия с цел насърчаване на разказването на истории и / или интерактивност, която е уникална и индивидуална. "Дисни" предвижда изображения съпоставена с 3D релеф на тортата му позволява да се смисъл на думата, например, когато едно парче е в процес на намаляване (започване на нож борбата с капитан Хук) или отстранени (водата нахлува, за да запълни празнината). Въпреки че се съмнявам, че вие ще ги откриете в крила на местния Best Buy бакалин в скоро време, може да искате да се провери за наличие на следващия път, когато книгата на рожден ден в Дисниленд курорт. Нещо ни казва, че това би могло да се превърне в хит с youngins.

план на "Дисни" за "интерактивни торти" разкрито в патентната заявка първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 12 2010 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink За проектори | източник Стич кралство | Изпрати | Коментари

Verizon дразни Android LTE хардуер за 6 януари на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Забележете как ние казахме "хардуер", не "телефони?" В светлината на този див закачка Motorola току-що видяхме и факта, че ние знаем, Verizon и Мото се работи доста тясно за Android таблетки , това е напълно възможно телефони няма да бъде единствената точка на описа Verizon, когато тя започва изтегляне на покрива на разстояние си първо ориентирани към потребителите LTE съоръжения в CES в няколко седмици. Фактът, че ще има нови LTE интрота хардуер от Verizon на ОИП не е нищо ново - те са толкова, казват от доста време - но конкретно упоменаване на Android е вкусно потвърждение, че най-вероятно ще видите HTC Меча , че неназовани LG , а може би и една таблетка или две на ръка, за разлика от необичайна стратегия MetroPCS "на вземането на dumbphone маршрута . "Bout време на EVO 4G и Epic 4G трябваше да гледам гръб, нали?

Verizon дразни Android LTE хардуер за 06 януари на CES първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 13:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BGR | източник @ VerizonWireless (Twitter) | Изпрати | Коментари

Може Цукерберг скок на Великата стена на Китай?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zodlglO89Ak/story01.htm:
Хю Пикънс пише "The Guardian съобщава, че на Facebook Марк Цукерберг е в Китай и се срещна с Робин Ли, ръководител на Baidu, тъй като той обиколи база на най-голямата търсачка в Китай. Цукерберг не крие желанието си да разшири дейността си в Китай, където Facebook е блокирано от правителството на цензурата "Велики Firewall от 2008 г. насам. На последните световната карта на потребители Facebook, Китай се появява като черно петно, макар че той има по-големи интернет населението от всяка друга страна на земята." Как може да свързване на целия свят, ако пропуснете един милиард души? " , казва Цукерберг Китай вече има две Facebook имитатори. Kaixin, с 80 милиона потребители, и Renren, с 150 милиона евро, но не притежават икономическо влияние и глобалния обхват на дружеството Цукерберг е, въпреки че те разполагат с предимствата на езиковото и културно съзнание, както и за защита на Великата стена. "Ако Facebook иска да влязат в Китай, не би трябвало да промени своята функция, защото netizens тук се използват за copycats вече, но не трябва, както и другите международни компании, интернет, спазвайте китайските закони и подзаконови актове" Ху каза Йонг, преподавател в училище "в Пекин университет по журналистика и комуникации."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




видео Моторола "Tablet Evolution" дразни някои клетъчни на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/motorolas-tablet-evolution-video-teases-some-honeycomb-at-ces/:
Това е на, нещастници. Motorola просто ни изпрати тази "Tablet Evolution" видео тийзър за тяхното CES 2011 съобщения, и то не кайма една от думите - тя нарича IPAD "гигантски iPhone" и казва Samsung Galaxy Tab работи Android "за телефони" преди да закрие с бръмчене пчелите през този нов червен логото на Motorola . Това със сигурност предлага някои действия пчелна пита за нас - и това се вписва идеално с Анди Рубин демонстрира следващото поколение версия на Android на Motorola таблетка назад към D: Потопете се в мобилни устройства. Знаете ли, че таблетката, тъй като пропускам вън с логото Verizon върху него . Да, ние сме готови за това да слезе - и вие знаете, ние ще бъдем там живеят като това се случва.

на "Tablet Evolution" видео Motorola дразни някои клетъчни на CES първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 година 12:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Швейцарската банка е 43-Page Облекло

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7FZEq-zSwIQ/story01.htm:
Tasha26 пише "The HR на швейцарската банка UBS AG излезе с новаторска 43-страница документ (Френски) от създаването на" дос мода и "упътвания в своите представителства Сред правилата са такива неща, като:." Нито секс следва да позволи по бельо да се яви, "може би Dilbert е малко пред тях за това. В документа се споменава, миризми и" да се избегне чесън и лук-базирани ястия. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.