понеделник, 20 декември 2010 г.

Учените се опитват да се предвиди разпространението грип, даде ZigBee радиостанции до 700 ученици

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/scientists-attempt-to-predict-flu-spread-give-zigbee-radios-to/:
Това е Crossbow TelosB безжично дистанционно платформа, и то важна работа за наука през януари на миналата година - той наблюдава близо взаимодействия близост сред 788 студенти и персонал на едно средно училище в САЩ за проследяване на виртуална грип. След събиране на над 762 000 кихане-достоен анекдоти сред модул-Запада учители и тийнейджъри, Станфорд изследователи избяга 788000 симулации очертаващи пътя на вируса може да вземе и методи на училището да се опитам да я държи в ред. За съжаление, учените не са успели да излезе с лесни отговори, като виртуални ваксинация изглежда работи еднакво добре (или зле) без значение кой ли с наркотиците, но ако само ние в действителност може да наблюдава лица в реалния живот така лесно, както В проучване, превенция би било много по-лесно. Но кой ще звънец на котката, когато е толкова по-малко политически за йонизиране ?

Учените се опитват да се предвиди разпространението грип, даде ZigBee радиостанции на 700 ученици първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 12 2010 08:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Medgadget | източник Станфордския университет | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар