понеделник, 20 декември 2010 г.

видео Моторола "Tablet Evolution" дразни някои клетъчни на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/motorolas-tablet-evolution-video-teases-some-honeycomb-at-ces/:
Това е на, нещастници. Motorola просто ни изпрати тази "Tablet Evolution" видео тийзър за тяхното CES 2011 съобщения, и то не кайма една от думите - тя нарича IPAD "гигантски iPhone" и казва Samsung Galaxy Tab работи Android "за телефони" преди да закрие с бръмчене пчелите през този нов червен логото на Motorola . Това със сигурност предлага някои действия пчелна пита за нас - и това се вписва идеално с Анди Рубин демонстрира следващото поколение версия на Android на Motorola таблетка назад към D: Потопете се в мобилни устройства. Знаете ли, че таблетката, тъй като пропускам вън с логото Verizon върху него . Да, ние сме готови за това да слезе - и вие знаете, ние ще бъдем там живеят като това се случва.

на "Tablet Evolution" видео Motorola дразни някои клетъчни на CES първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 година 12:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар