понеделник, 20 декември 2010 г.

AT & T купува на Qualcomm FLO TV спектър за скромните $ 1.9b, обещава 4G якия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/atandt-buys-qualcomms-flo-tv-spectrum-for-a-cool-1-9b-promises/:
Qualcomm и AT & T, вече не се говори за сделка , те договорени едно: в очакване на регулаторен контрол и други условия, затваряне, безжичната спектър, който някога е бил посветен на FLO TV ще бъдат прехвърлени в AT & на собствеността Т в $ 1,925 милиарда сделката. Намира се в долната 700MHz диапазон, това малко пространство безжичен се казва, че да обхваща повече от 300 милиона души в цялата страна и AT & T очаква тя да играе важна роля в бъдещите си 4G разгръщане на мрежата и развитието. Всички, които добросъвестно домакинство ще се двете компании известно време, като се очаква сделката да бъде финализирана през втората половина на 2011 г., но поне можем да бъдете сигурни, че AT & T е сериозно, че не са забравени .

Продължавам четене AT & T купува на Qualcomm FLO TV спектър за скромните $ 1.9b, обещава 4G якия

AT & T купува на Qualcomm FLO TV спектър за скромните $ 1.9b, обещава 4G якия първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 Декември 2010 08:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар