понеделник, 20 декември 2010 г.

Google PowerMeter дума за Blue Line Иновации "Монитор PowerCost

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/google-powermeter-comes-to-blue-line-innovations-powercost-moni/:
Икономията на енергия е не само полезно за околната среда, тя също е добре за семейния бюджет. Съзнавайки си консумация на енергия може да ви помогне да намалят разходите с около 5-15 на сто, според някои оценки. Един продукт, който може да помогне с реална власт мониторинг време на вашия потребителски навици е цената Power Монитор ", устройство, ние трябва да прекарат малко време с повече от лятото, след Blue Line иновации постави началото на партньорство с Microsoft икономия . Партньорствата се очаква да се разшири днес, когато BLI обяви подкрепа за конкурентни на Google PowerMeter решение за мониторинг в Мрежата. По този начин собствениците на $ 249ish PowerCost Монитор WiFi комплект Edition ще има още един метод за измерване на въглероден отпечатък от компютър или смартфон - и това е нещо добро.

Google PowerMeter дума за Blue Line Иновации "Монитор PowerCost първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 12 2010 03:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNET | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар