понеделник, 20 декември 2010 г.

Samsung Ucim фотоапарата концепция спестява снимки на три USB пръчки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/samsung-ucim-digicam-concept-saves-shots-to-three-usb-sticks/:
Така че, да речем, че сте навън с тампон. Две пъпки. Само ти три, излиза, говори се спомените от дните, когато всички поддържахме връзка чрез Кин Spot . И тогава, един паметник. Всеки паметник ще правя. Можете бюст точка и стреля, свиваш заедно, и се изправяш на снимка. И така до следващата седмица, и си пъпки, все още се чудят, когато сте някога ще се разтоварят тези изображения и стреля ги през електронната поща. Вие не сте само хвърля двата най-важни хора в живота си, но вие сте си провали. Въведете на Samsung Ucim фотоапарат, който е с пълен трио на пристанищата USB за цел да къща на три USB памет nubs. Когато на затвора щракне, той трупа изображения и за трите nubs, и когато страна по отношение, вие и вашите две пъпки, вземете своя съответните nubs и по различни пътища. Жалко, това е само концепция, за сега, но ето го надявайки се да стане много повече от това в близко бъдеще. Вашият пъпки надявам се, също.

Samsung Ucim фотоапарата концепция спестява снимки на три USB пръчки първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти декември 2010 17:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TechFresh | източник Янко дизайн | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар