понеделник, 20 декември 2010 г.

НАСА Зелена Полет Challenge предлага "джоб летища," Ви кани да лети ги всички

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/nasa-green-flight-challenge-proposes-pocket-airports-invites/:
НАСА Зелена Полет Challenge предлага квартал "джоб летища," Ви кани да лети ги всички
Скоро ще се подскача на реактивен самолет, позиция във Вегас, живеещи на живот, игра с приспособления, и не се получи много сън. Flying да Невада за CES в самолета е лесно, но да се достига до летището може да бъде предизвикателство, ако живеете в страната. НАСА иска, определен като един вид отделяне на Зелена Полет предизвикателство, една награда, присъдена на въздушно превозно средство, което може да управлява 200mpg в 100 mph, докато само 78 db излъчване на шум на 250 метра. То би трябвало много кратко излитане и кацане, нещо, което би му позволило да кацне на това, което се нарича "джобна летището." Тези rinky-Динк писти ще се комбинира само на два декара земя и да започне или да получи (в крайна сметка автономни) въздухоплавателни средства, на всеки 30 секунди. Идеята е, че тези ленти могат да бъдат разположени около предградията и се осигури бърз и удобен за внасянето на летищата и, вероятно, за други летища джоб. Сега се чудим, ще ние все още трябва да се изпразни джобовете ни преди да се качите?

НАСА Зелена Полет Challenge предлага "джоб летища," Ви кани да лети ги всички първоначално се появи на Engadget на Нед, 20 Дек 2010 09:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Gizmag | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар