понеделник, 20 декември 2010 г.

Британското правителство иска всички порно филтрира от интернет, всички забавни смучат от живота

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/british-government-wants-all-porn-filtered-out-of-the-web-all-f/:
Вие не можете да бъдете изненадани от разработки като тези, когато избира една политическа партия, чието име е много консервативен, но тя все още е по-скоро тъжно да чуете, че настоящото правителството на Обединеното кралство се оказва натиск върху Интернет доставчици в "защита на децата", като универсално блокиране на достъпа до порно уебсайтове. Това не е окончателната цензура, ще можете да "включи" и възстановяване на свободата на опознаването на съдържание за възрастни (или нещо друго, което е било по невнимание е блокирано), въпреки че всичко е доста заблуден усилие в нашите очи. Клер Пери, един от водещите гласове зад този натиск, цитира статистика отбелязва, че 60 процента от девет до 19-годишните са намерени онлайн порнография, но тя не успее да обяснявам какво е било толкова traumatizing или инвалидизиращи за опита - и защо насилствено съдържание става свободен пропуск. Ние все още мисля, добри родителски грижи - да речем, с помощта на местен контрол, вградени в операционната система или за търсене - е много по-евтин вариант, отколкото някои сложни стена цензура , но това няма да попречи на консерваторите да упражняват законодателство през следващите няколко години, ако доставчиците на широколентови не разбера блокиране на механизмите за тяхното собствено. За срам, Великобритания.

Британското правителство иска всички порно филтрира от интернет, всички забавни смучат от живота първоначално се появи на Engadget на Нед, 20 Дек 2010 04:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник "Гардиън" | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар