понеделник, 20 декември 2010 г.

Best Buy предлага безплатни мобилни горещи точки с IPAD покупка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/best-buy-offering-free-mobile-hotspots-with-ipad-purchase/:
Планиране да заплати Verizon допълнително $ 130 за IPAD + MiFi 2200 пакет ? Чакай малко, тъй като Best Buy's планира да раздаде горещи точки безплатно при покупка таблетка на Apple. Тази обява, получени чрез 9to5 Mac, се споменава, че ще трябва да се скоба на превозвач за две години, за да отговарят на изискванията - за разлика от първоначалното споразумение Verizon - но в замяна ще получите безплатно Verizon FiveSpot, AT & T MiFi , или може би най- вълнуващо, един WiMax-съвместими Sprint Overdrive . Дребния шрифт в долния десен ъгъл показва, че на промоцията ще започне веднага и тече през 02 Януари. Какъв по-добър начин да прекарате остатъка Ханука кастриран, отколкото на гигабайта безжичен пренос на данни?

Best Buy предлага безплатни мобилни горещи точки с IPAD покупка първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти Декември, 2010 23:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник 9to5 Mac | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар