понеделник, 20 декември 2010 г.

Две Kinects обединят усилията си да направи 3D TelePresence, позволяват виртуални битки светлина сабя (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/two-kinects-join-forces-to-make-3d-telepresence-enable-virtual/:
UC Дейвис Оливър Kreylos е отговорен за два от най-впечатляващите Kinect хакове все още. Той е един от първите, които се правилното 3D видео от нещо, след като се двойки с две от камери , от една до запълване на пропуските на другите. Може би сте, че той е просто играят наоколо, но не е - о, не. Имаше един метод на лудост и си скрит мотив е била разкрита: 3D TelePresence. Това е, което той е работил по всички заедно и той е ранна версия в действие, използващи енергия от две Kinects в отдалечен офис на греда на 3D изображение на друго лице да си дисплей, на който той може да се движите (и през) с помощта на Wiimote . В същото време, зрителят може да види позицията на Оливър в реално време, виртуална камера плаващ наоколо и които им позволяват да поддържат контакт с очи въпреки нея, не всъщност гледате физически камера. Това доказателство се вгражда след почивката, заедно с малко нереален последващи действия, в които Kreylos се ангажира с по-скоро ... продължителен мечи битка срещу силите на злото.

Продължавам четене два Kinects обединят усилията си да направи 3D TelePresence, позволяват виртуални битки светлина сабя (видео)

Две Kinects обединят усилията си да направи 3D TelePresence, позволяват виртуални битки светлина сабя (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 Декември 2010 10:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник okreylos (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар