понеделник, 20 декември 2010 г.

Verizon дразни Android LTE хардуер за 6 януари на CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Забележете как ние казахме "хардуер", не "телефони?" В светлината на този див закачка Motorola току-що видяхме и факта, че ние знаем, Verizon и Мото се работи доста тясно за Android таблетки , това е напълно възможно телефони няма да бъде единствената точка на описа Verizon, когато тя започва изтегляне на покрива на разстояние си първо ориентирани към потребителите LTE съоръжения в CES в няколко седмици. Фактът, че ще има нови LTE интрота хардуер от Verizon на ОИП не е нищо ново - те са толкова, казват от доста време - но конкретно упоменаване на Android е вкусно потвърждение, че най-вероятно ще видите HTC Меча , че неназовани LG , а може би и една таблетка или две на ръка, за разлика от необичайна стратегия MetroPCS "на вземането на dumbphone маршрута . "Bout време на EVO 4G и Epic 4G трябваше да гледам гръб, нали?

Verizon дразни Android LTE хардуер за 06 януари на CES първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 13:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BGR | източник @ VerizonWireless (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар