понеделник, 20 декември 2010 г.

Disney на план за "интерактивни торти" разкрито в патентната заявка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Ммм, торта - няма други сладкарски изделия може да се сравнява си гама, било то под формата на рожден ден, сватба, или Bundt. Но ние никога не е очаквала да го видя, интегрирани с пико проектор. И все пак това е точно това, което imagineers в "Дисни" изглежда да е планиране по заявка за патент в САЩ любов тема "проектор системи и методи за производство на цифрово увеличени интерактивни торти и други хранителни продукти." Приложението включва набор от весели илюстрации, изобразяващи по големина камери проектиране изображения и видео върху повърхността на тестени изделия с цел насърчаване на разказването на истории и / или интерактивност, която е уникална и индивидуална. "Дисни" предвижда изображения съпоставена с 3D релеф на тортата му позволява да се смисъл на думата, например, когато едно парче е в процес на намаляване (започване на нож борбата с капитан Хук) или отстранени (водата нахлува, за да запълни празнината). Въпреки че се съмнявам, че вие ще ги откриете в крила на местния Best Buy бакалин в скоро време, може да искате да се провери за наличие на следващия път, когато книгата на рожден ден в Дисниленд курорт. Нещо ни казва, че това би могло да се превърне в хит с youngins.

план на "Дисни" за "интерактивни торти" разкрито в патентната заявка първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 12 2010 14:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink За проектори | източник Стич кралство | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар