понеделник, 20 декември 2010 г.

Крикет поставя началото на нов план с неограничен безжичен музика за $ 55 на месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/cricket-launches-new-wireless-plan-with-unlimited-music-for-55/:
Спрете с нас, ако сте чували това и преди: мобилен телефон идва с неограничен абонамент музика . Сега я обърнете с главата надолу и казват, че мобилен оператор е един принос на всички вас, може да изтеглите аудио на бюфет - вградени в напълно неограничен данни, текстови и гласови месечни шисти - и сте основно имам нов $ 55 Muve Music план от Cricket Wireless . Крикет не са далеч от голямата четворка американските превозвачи и не може да има дори покритие във вашия район, но това не го предпази от изкусителни Universal, Warner, Sony и EMI от подписването в продължение на милиони песни. Той ще дебютира на новия Suede featurephone Samsung снимката в дясно, който идва с "специално" 4GB флаш карта с памет Sandisk шифровани (et вик, slotRadio ?), че най-вероятно ще защити музика от любопитни пират нокти ... най-малко за следващите седмици или месеци, тя е на отворения код да се откъснете го с нов.

В Suede ще Съобщава се побере около 3000 песни, които (за блокиране лудории) ще бъде безвъзвратно свързано с телефона и да играе само там, и да изчезнат напълно, ако потребителите спрете да плащате за плана Muve. PC Magazine има кратки практически с ранна версия , и казва, че е доста неприятен аудио компресия, но и някои Zune-като социални мрежови функции, също. Услугата ще дебютира на CES на 6 януари, и се разпространява към други устройства и други пазари в течение на 2011 година. PR след почивката!

Продължавам четене крикет поставя началото на нов план с неограничен безжичен музика за $ 55 на месец

Крикет поставя началото на нов план с неограничен безжичен музика за 55 $ на месец първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 год. 01:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар