понеделник, 20 декември 2010 г.

Amazon предлага възстановявания или заместители за проблем, причиняващи запали покрива

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/amazon-offers-refunds-or-replacements-for-problem-causing-kindle/:
Това не е често ще чуете по случая причинява технически проблеми с електронно устройство, но това е точно това, редица потребители се казва за собствения Kindle на Amazon кожено покритие. Очевидно е, че проблемите произтичат от метални куки, използвани в случай - те са предназначени за провеждане на електроенергия в осветеното версия по случая, но в които не са осветени версия те са съобщенията причинява Kindle да замрази или рестартиране. Макар да не е официално потвърдена на проблема, Amazon е казал на PC Magazine, че инженерният екип проучва въпроса, и че ще предложи възстановяване или замяна на всеки, проблемът е в случая, независимо кога сте го купили. Тези, които търсят да се Amazon се на тази оферта да пишете kindle-response@amazon.com.

Amazon предлага възстановявания или заместители за проблем, причиняващи запали покрива първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти декември 2010 година 23:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PC Magazine , Amazon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар