понеделник, 20 декември 2010 г.

Alienware M17x лаптоп заяви, че страдат от власт въпроси, свързани с GPU

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/alienware-m17x-laptop-said-to-be-suffering-from-power-related-gp/:
Ами, тя изглежда като най-малко някои Alienware M17x лаптоп собствениците просто не мога да хванеш пауза. Докато предишната т.нар DPC латентност въпрос е очевидно най-накрая бяха разрешени, редица потребители се сега отчитане друг въпрос, който е само стане ясно, след като по-рано проблема е фиксиран. Както се оказва, симптомите са подобни на заекването , причинени от латентността DPC въпрос (оттук и объркване), но новите проблеми са обвинени мощност въпроси - а именно, че GPU привлича повече енергия, отколкото на лаптопа може да предоставя. Още по-лошо е, че тя изглежда като тези с най-висок клас конфигурация са най-склонни да изпитват проблеми, тъй като те са ефективно maxing, и вече Maxed на изчакване система. От своя страна, Dell е очевидно Твърда въпроса в най-новата ревизия на лаптопа, но потребителите за преразглеждане форуми Notebook съобщават, че компанията не е точно желание да просто ястие на заместители за всички засегнати (което изглежда е само сполучлив "доза" на разположение).

[Благодаря ти, Адам]

Alienware M17x лаптоп заяви, че страдат от власт въпроси, свързани с GPU първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 05:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Бележник Преглед | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар