понеделник, 20 декември 2010 г.

Apple търсят да наемат IOS инженери навигация, първият тест е да се намери начин около една Infinite Loop

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/apple-looking-to-hire-ios-navigation-engineers-first-test-is-to/:
Apple търсят да наемат IOS инженери навигация, първият тест е да се намери начин около 1 Infinite Loop
Има Apple иска да го вземе за Google и нейните арогантни Карти ап? Това със сигурност изглежда да е така, с AppleInsider да забележи, че компанията има четири нови обяви работа, която се използва изразът "Изчислителна геометрия и Теория на графите" и "опит в разработването на софтуер за навигация", като "ценни знания." Най-очевидната последица тук са, че Apple търси за плавателни съдове, на първи страни, пълнофункционален, завой по завой навигация и го накара да си GPS-оборудвани устройства, но може би на компанията предходната нови служители просто се изгубили много и това е просто опит да се щипя, че проблема в зародиш. Така или иначе, пазарът на софтуер за работа само подобри с четири. Шеметен се, програмисти.

[Image кредита: Nurimb ]

Apple търсят да наемат IOS инженери навигация, първият тест е да се намери начин около една Infinite Loop първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 12 2010 09:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Apple Insider | източник Apple обява за работа 1 , 2 , 3 , 4 | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар