понеделник, 20 декември 2010 г.

NYT: Нов Google TV партньори за отлагане на планираното CES дебют за актуализиране на софтуера

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/19/nyt-new-google-tv-partners-to-delay-planned-ces-debut-for-softw/:
Ние очакваме да видим уби на нови Google TV задвижвани дисплеи и кутии на CES след няколко седмици, но сега "Ню Йорк Таймс" е отчитане на списъка на новите партньори продукт на шоуто могат да бъдат много по-кратък от очакваното. Причината е съобщено, че в последната минута на Google решение да поиска повече време за работа на софтуера си на първо място, резултатът в никакъв нов хардуер от LG, Sharp и Toshiba на изложението, като само Samsung и Vizio да демонстрират своите продукти. Винаги популярните неназовани източници сега колче времето за следващите напълно развит нападение на Google хардуер телевизия, след като компанията завършва актуализации, включително добавянето на Android Market известно време през следващата година. Разбира се, ChromeOS и пчелна пита вече дават много примери за разминаване между добрите хора в Mountain View и техните хардуерни партньори, но с някои вече са под съмнение платформата потенциал, а компанията е способността да изработи лицензионни сделки с Холивуд, той "г било добре да се виждат повече от частичен фейслифт на миналата седмица в знак на това, което предстои.

NYT: Нов Google TV партньори за отлагане на планираното CES дебют за актуализации на софтуера, първоначално се появи на Engadget на Чет, 19-ти декември 2010 год. 21:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар