понеделник, 20 декември 2010 г.

Nexus S Великобритания стартира ударих обратно към 22 декември, намаляване на цената потвърди

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/nexus-s-uk-launch-bumped-back-to-december-22nd-price-cut-affirm/:
Тези проклети ограничени доставки на Nexus S принуди галерия Carphone и Best Buy на пазара Великобритания, за да отместим на дребно дебют на телефона от няколко дни . В пищен флагман ще бъде ветроходство в на 22 декември, а дори и тогава той ще бъде достъпен само на "ключ" магазини. Онлайн покупките са насърчавани, с "мигновена доставка кораб" получаване на телефона, за да най-близкия клон Carphone Warehouse за събиране. Предварително orderers трябва вероятно да се Първи своите телефони в сряда също, а £ 430 отключени цена също е потвърдено. Така че тя все още е добра новина, вие просто ще трябва да бъде щастлив, така и добре да си ръце на един по време на реч на кралицата.

Продължавам четене Nexus S Великобритания стартира ударих обратно към 22 12, цена, намалена потвърди

Nexus S Великобритания стартира ударих обратно към 22 12, цена, намалена потвърди първоначално се появи на Engadget на Пон, 20 декември 2010 год. 07:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар