понеделник, 20 декември 2010 г.

Sony казва Google TV продажбите на очакванията, телевизор разделение по-тясно сътрудничество с Google от мобилен телефон група

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/20/sony-says-google-tv-sales-meeting-expectations-tv-division-work/:
Той е бил най-вече лоши новини за съдържание на блокове за телевизия Google , тъй като платформа стартира в края на октомври, но това звучи като на Sony престоя оптимист: Хироши Yoshioka, ръководител на ТВ отдел на компанията, заяви пред "Ню Йорк Таймс", че на Sony Google TV продажби са били " в съответствие с очакваните, "и че" той може да отнеме малко повече време за потребителите наистина да започнете забавляват "с новата платформа. Нещо повече, Yoshioka каза също на Sony TV група и Google си сътрудничат повече на устройства с Google телевизор от Sony Ericsson и Google направи на Android телефони, което звучи луд за нас - но може би не съвсем изненадващо, имайки предвид, че X8 Xperia е само само за да се Android 2.1 .

Разбира се, всичко това мажоретките от Sony идва на фона на Google иска ТВ производителите на забавяне няколко планирани CES Google TV продукт въвеждане , докато reworks на софтуера и се опитва да преговаря с мрежите на блокове продължи съдържание , така че "очакванията" може да означава почти нищо, наистина - особено след като Yoshioka не предостави никакви твърди телевизия Google продажби номера и по-късно каза, че Sony е бизнес телевизия няма да успее да постигне целите си и се борят да станат печеливши през тази година. Ох. Имаме чувството, че ще чуете повече за всичко това на CES един или друг начин - очаквайте.

Sony казва Google TV продажбите на очакванията, телевизор разделение по-тясно сътрудничество с Google от мобилен телефон групата първоначално се появи на Engadget на Нед, 20 Дек, 2010 10:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ню Йорк Таймс " | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар