неделя, 24 април 2011 г.

Кентаки човек гради Бурбон Покреће аутомобила

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RmG3dmYMSFc/Kentucky-Man-Builds-Bourbon-Powered-Car:
аутоспа пише "Са цена горива расте као луд, човек из Кентаки смислио решење за високе цене гаса 62 година, Мики Нилсон, од Бардстовн, Кентаки, је бурбон погон нежељену аутомобила.. Он је добио идеју из филм Цхитти Цхитти Банг Банг Нилсон. изјавио је да његова инспирација долази из знака игра Дик Ван Дајк у класичном Диснеи Мовие ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


@ АмерицанАир, Иоу суцк

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/9iTWEUZSX6A/:
Арраи

Краљевски Превара

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/y46OYaZAcHg/:
Арраи

Покретање је слушалица ће се купати у ваш мозак ултразвук, може да помогне борби против рака, превише

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:
Научна заједница је провео десет година истражује ултразвук као средство за разбијање кроз крвно-мождану баријеру - слој цврсто упаковане ћелије које окружују мозак с 'крвних судова, што га чини тешким за лекара да достави хемотерапије и други третмани за пацијената оболелих од рака. До сада, међутим, већина ултразвучног технике су се ослањали на сложене и често скупе опреме, укључујући и МРИ машине и пумпе за инфузију. Међутим, истраживачи на покретању зове перфузије Технологија мисле да је можда дошао са мање инвазивна, више исплативо алтернативу - нови слушалице дизајниран да пружи ниског интензитета терапија ултразвук на цео мозак током лечења продужен периода. Овај приступ се разликује значајно од већине других метода, која обично мета мања подручја мозга са високим интензитетом дозе ултразвук. Као и већина другим потенцијалним продора, међутим, перфузије је техника и даље треба да прођу неке велике тестирања. Компанија је већ обавила неколико тестова на животињама, али последњи пут сличан начин је покушао на људима, многи предмети на крају пате од претераног крварења. И то не звучи добро.

Покретање је слушалица ће се купати у ваш мозак ултразвук, може да помогне борби против рака, такође је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 15:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ТецхнологиРевиев | Емаил тхис | Цомментс

Отац ЦД-а, Норио Охга, мртав у 81

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zUFM7KfGGKE/Father-of-the-CD-Norio-Ohga-Dead-At-81:
лигхтбок32 пише "Норио Охга, који је био Сони председник и председник од 1982 до 1995, преминуо је у суботу у доби од 81 Он је био заслужан за развој ЦД-а, који је инсистирао да буде пројектована на 12 центиметара (4,8 инча) у пречнику да држе 75. вреди минута музике - како да сачувате Бетовенове девете симфоније у целини ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Уеирд Сциенце добија Фреак он да победи немирних ногу синдром

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:

То је лепо да има опција: синдрома немирних ногу је непријатно довољно да би људи будни и већина њих се заглавила узимајући дуге шетње како би се олакшао непријатност довољно да пате, где могу да се вратим у свој сан. Случаја у Слееп медицине показује да је неко нашао алтернативни палијативног, онај који не захтева напушта кревет: секс. А, ако је недоступан, појединца у питању је утврђено да мастурбација ради исто тако добро (за олакшање тегоба, барем).

Зато срећни људи сисати: Можете мислити о томе као врста инверзне Сцхаденфреуде. Уместо узимања радости у беди других, чини се да су људи незадовољни је још јадно када људи око њих су срећнији. Раније, поређење потребно да се успостави тај однос-корелацији задовољство животом са стопом самоубиства-је било могуће само између земаља, што оставља отвореним могућност да разлике у самоубиству стопе су производ других културних утицаја. У овом новом раду, аутори пролазе кроз и анализирају податке о стању по нивоу државе, и наћи везу и даље држи.

Најсрећнији држава са ниском стопом самоубистава? Хаваји, који би требало да изненади никога. Колорадо је само додир срећнији, али је стопа самоубистава која је скоро дупло.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Јапанска влада ће цензор Фукушима "нелегалне информације"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VSIiWCvgAP0/Japanese-Government-Will-Censor-Fukushima-Illegal-Information:
дгилзз пише "јапанске владе, каже да је штета проузрокована од стране земљотреса и нуклеарне несреће су увећане за неодговорне гласине, и влада мора предузети мере ради општег добра Пројектни тим је почео да пошаље писма захтева. таквих организација као што телефонске компаније, Интернет провајдери, кабловска телевизија, и други, тражећи да се предузму одговарајуће мере на основу смерница у одговору на незаконите информација мере. укључују брисање било какве информације из интернет сајтовима који сматрају да власти штетни за јавни ред и морал. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОнеРиот је 'друштвени интерес Оцена "Дефинише Мобилни сегменти публике за оглашаваче

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VogJOL6jeVE/:
Арраи

У бекстејџу Циркуе Ду Солеил'с 'Ка': Парт Тво - "Наша фаза је највећа светска Див кухиње фиока" [ТЦТВ]

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_-Mz-rk3lLA/:
Арраи

Шта треба да урадите са својим Цраппи Мали пословне услуге?

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/JMzvZeFmHiQ/:
Арраи

Леново ТхинкПад Кс1 потврдио, брже пуњење батерија интегрисана детаљне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Јучерашње спекулације се претворила у ствари данашњице. Ултраслим Леново Кс1 се дефинитивно прави, ускоро, и само тако се дешава да се неке фенси паковање нова батерија, као и технологију. Овај Интел долази право из сопствених сервера компаније Леново, где је веома информативан ПДФ-облику (намењен за продавца партнера, али доступна свима), јела прљавштина на предстојећим лаптопа. Кс1 је "парче" батерија неће заменити корисник, али оно што изгубити флексибилност ће бити извршена у чисте се на побољшање перформанси, као што Леново је нудио да ће последња три пута дуже од нормалног батерије и допуна 2,5 пута бржи од претходног ТхинкПад ћелија. То је захваљујући неким фанцинесс назван РапидЦхарге да ће ревитализовати Кс1 до 80 одсто у року од 30 минута. Слајдова презентације Прикажи Кс1 право заједно са најновијим ивица Леново модела, и Е420с Е220с , као део "нове генерације ТхинкПад", и обзиром да су обе од њих су сада испоруке, ултраслим, али још увек ненајављене, Кс1 не могу да бити далеко иза. На крају, само за неке интриге, ми смо такође приметили помиње "Кс Шкриљац" у документу - све идеје о томе шта је могао да изгледа?

[Хвала, Александра]

Наставити читање Леново Кс1 потврдио, брже пуњење батерија интегрисана детаљне

Леново ТхинкПад Кс1 потврдио, брже пуњење батерија интегрисана детаљне првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 13:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Компанија Леново [пдф] | Емаил тхис | Цомментс

Најтежи тест високог образовања је

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ONRZfYJLWE/:
Арраи

РИМ жели ИоуТубе Плус Блацкберри приручника, "разговори" Настави

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/rim-wants-hulu-plus-on-the-blackberry-playbook-conversations/:
РИМ жели ИоуТубе Плус је објављен Купине приручника . Она такође жели свако да зна што жели ИоуТубе Плус Блацкберри приручника, после видео стреаминг сервис бескомпромисно блокирао приступ својим Видео само неколико дана након лансирања таблета. Сада, како ПЦ МАГ и Валл Стреет Јоурнал-пријављујете исти е-маил сажет извод из РИМ-а: "Ми смо у разговорима са ИоуТубе да би ИоуТубе плус услугу претплате на БлацкБерри приручника корисника." Није реч о садржају тих разговора, или временски оквир за резолуцију, тако да за сада приручника корисници ће морати да пронађу други начин да задовоље своје жуде за Сеинфелд репризе.

РИМ жели ИоуТубе Плус Блацкберри приручника, "разговори" наставити првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 12:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ПЦМаг , Валл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Аппле: "Морамо имати свеобухватне Подаци о локацији"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lgyR_rvpuyk/Apple-We-must-Have-Comprehensive-Location-Data:
Анонимни читалац пише "Апплеов иПхоне 3Г, иПхоне 3Г, иПхоне 4, и иПад модели су праћење где потрошача Мац рачунарима покретање Снежни леопард, па чак и Виндовс рачунарима покренут сафари 5 су се гледали.. Али питање је зашто? 'Да обезбеде високо квалитетне производе и услуге које својим клијентима потражње, Аппле мора имати приступ свеобухватне локацији на бази информација, "јабука каже."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


П & С Сурвивор Пробст домаћина Џеф На Преживети социјалне Медиа

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VEsiXQDae-I/:
Арраи

ХТЦ Осећај набавља Онлине некретнина, покреће пријављивање страница

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/htc-sensation-procures-online-real-estate-launches-sign-up-page/:
Г2Кс може добијате све пажње као тренутни водећи за Т-Мобиле, али ХТЦ је обавезан и одлучни да се уверите да не остане тако дуго. Радознали душа може бити драго да сазнају да је пријава страници је постављена за ХТЦ Осећај за ажурирање навијача на вести и најаве. Ово је добар знак да отиске драгоцено тренутку се изгубљено, на крају крајева, имамо пуних шест недеља пре него што у великој мери-прича 8. јуна лансирања , а постоји обиље могућности за две компаније да се реч се као луд између сада и онда. Ко може да их криви за узимање предност једног од лета најтоплијег уређаја ? Заинтересовани људи треба да главе до извора линк испод да бисте се пријавили.

Подастрт испод:

ХТЦ Осећај набавља Онлине некретнина, покреће пријављивање страница првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 10:08:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид заједнице | Соурце ХТЦ | Емаил тхис | Цомментс

Гласине о Хиггс бозон Откриће на ЛХЦ-

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EZj6QeWUcGA/Rumors-of-Higgs-Boson-Discovery-At-LHC:
Мањифико пише "ЛивеСциенце извештава да научници живахан током контроверзне гласине да" Бог честицу 'је био откривен од стране честица-откривање експеримент у ЛХЦ у ЦЕРН-у Хиггс бозон гласина заснива. На оно што се чини процурела унутрашње напомена физичара на Ларге Хадрон Цоллидер (ЛХЦ), 17-миља дугу акцелератор честица у близини Женеве, Швајцарска Није сасвим јасно у овом тренутку, ако је аутентичан Мемо. ... Баз је почео када је анонимни коментатор је недавно послали извод напомену о блогу Универзитету Колумбија математичара Петар Воит је, чак ни Погрешна Ово би могао бити увијања превара или статистичка аномалија или ... потврда честице које дарује масе на све друге честице.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Мац корисници либералније од Виндовс корисника

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yHsuZN-B4nk/Mac-Users-More-Liberal-Than-Windows-Users:
адееларсхад82 пише "Недавно истраживање спроведено на 400.000 људи - у којем 52% испитаника је себе описао рачунара (Уиндоус) људи, 25% су били корисници Мац-а 23% нису ни - показао да Мац корисници су више политички либералном од својих рачунара помоћу колегама. 58% Мац корисника су били "либерални", у поређењу са 38% рачунара корисника Између осталог. анкете такође указују да су Мац кориснике, у просеку, више градских, млађи и образованији од корисника рачунара, који потенцијално може бити фактор у правцу либералне се више. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Амстердаму налога 125, јавних станица за пуњење ЕВ убрзава смрт унутрашњим сагоревањем

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/amsterdam-orders-125-public-ev-charging-stations-hastens-the-de/:
Амстердам је познат по својим афинитет за два точка превоза , али бициклизма-бесомучан Град је такође чинећи озбиљну посвећеност ЕВ за оне који преферирају вожњу холандски. Као део плана уведен пре две године за елиминацију са унутрашњим сагоревањем са његовим улицама до 2040, Холандија капитал тражи да додате постојеће 100 ев станица за пуњење. Градско веће је терети холандске енергетска компанија Ессент са инсталацију додатних 125 јавне плуг-ин, поена ове године, уз могућност додавања 625 више. Ови нови пуњачи могу олакшати да сок свој електрични аутомобил, али с обзиром на тренутну цену ЕВС, нисмо сигурни колико ће становника Амстердама трговину у њиховим Калкхоффс за "Фиат 500с и паметно ФорТвос . ПР након паузе.

Наставити читање Амстердаму налози јавни ЕВ 125 станица за пуњење, убрзава смрт унутрашњим сагоревањем

Амстердам налога 125 ЕВ станица за пуњење, јавне убрзава смрт унутрашњим сагоревањем првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 06:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог Греен | Соурце РВЕ | Емаил тхис | Цомментс

Шта Кинецт може да буде, али вероватно неће

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NEahus0eg9g/What-Kinect-Could-Be-But-Probably-Wont:
Колумни на ЦНН-у гледа на Ксбок Кинецт, хвалећи могућности система није за играње, али за оно што ради у видео доживљај гледања. "Идеја да сте у могућности да јарку табелу пун даљинских управљача и користе само своје руке и глас да комуницирају са ТВ убедљиви То је много лепше него КВЕРТИ тастатура, који су страшан идеја у дневној соби.. То је такође боље од Уии-попут даљинских управљача, па чак и користећи иПад или смартпхоне као ТВ даљински, функцију која су кабловске компаније све више котрљања напоље. " Проблем је, како они то виде, Мицрософт је немогућност да стварно би то у општу употребу за редовне гледања телевизије. "То изгледа као компанија је везан превише значајан за Ксбок је играње прихода Сплит Ксбок телевизор ствари искључен као посебан производ -. Иако постоји велика популација не-играче који вероватно немају интерес за куповину Ксбокс" Можда је то нешто што се може бавити другима када Кинецт СДК је пуштен на слободу.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.