неделя, 24 април 2011 г.

Леново ТхинкПад Кс1 потврдио, брже пуњење батерија интегрисана детаљне

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/lenovo-thinkpad-x1-confirmed-faster-charging-integrated-battery/:
Јучерашње спекулације се претворила у ствари данашњице. Ултраслим Леново Кс1 се дефинитивно прави, ускоро, и само тако се дешава да се неке фенси паковање нова батерија, као и технологију. Овај Интел долази право из сопствених сервера компаније Леново, где је веома информативан ПДФ-облику (намењен за продавца партнера, али доступна свима), јела прљавштина на предстојећим лаптопа. Кс1 је "парче" батерија неће заменити корисник, али оно што изгубити флексибилност ће бити извршена у чисте се на побољшање перформанси, као што Леново је нудио да ће последња три пута дуже од нормалног батерије и допуна 2,5 пута бржи од претходног ТхинкПад ћелија. То је захваљујући неким фанцинесс назван РапидЦхарге да ће ревитализовати Кс1 до 80 одсто у року од 30 минута. Слајдова презентације Прикажи Кс1 право заједно са најновијим ивица Леново модела, и Е420с Е220с , као део "нове генерације ТхинкПад", и обзиром да су обе од њих су сада испоруке, ултраслим, али још увек ненајављене, Кс1 не могу да бити далеко иза. На крају, само за неке интриге, ми смо такође приметили помиње "Кс Шкриљац" у документу - све идеје о томе шта је могао да изгледа?

[Хвала, Александра]

Наставити читање Леново Кс1 потврдио, брже пуњење батерија интегрисана детаљне

Леново ТхинкПад Кс1 потврдио, брже пуњење батерија интегрисана детаљне првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 13:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Компанија Леново [пдф] | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар