неделя, 24 април 2011 г.

Амстердаму налога 125, јавних станица за пуњење ЕВ убрзава смрт унутрашњим сагоревањем

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/24/amsterdam-orders-125-public-ev-charging-stations-hastens-the-de/:
Амстердам је познат по својим афинитет за два точка превоза , али бициклизма-бесомучан Град је такође чинећи озбиљну посвећеност ЕВ за оне који преферирају вожњу холандски. Као део плана уведен пре две године за елиминацију са унутрашњим сагоревањем са његовим улицама до 2040, Холандија капитал тражи да додате постојеће 100 ев станица за пуњење. Градско веће је терети холандске енергетска компанија Ессент са инсталацију додатних 125 јавне плуг-ин, поена ове године, уз могућност додавања 625 више. Ови нови пуњачи могу олакшати да сок свој електрични аутомобил, али с обзиром на тренутну цену ЕВС, нисмо сигурни колико ће становника Амстердама трговину у њиховим Калкхоффс за "Фиат 500с и паметно ФорТвос . ПР након паузе.

Наставити читање Амстердаму налози јавни ЕВ 125 станица за пуњење, убрзава смрт унутрашњим сагоревањем

Амстердам налога 125 ЕВ станица за пуњење, јавне убрзава смрт унутрашњим сагоревањем првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 24 Јан 2011 06:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Аутоблог Греен | Соурце РВЕ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар