неделя, 24 април 2011 г.

ПСА: Т-Мобиле и ЛГ Г2к Оптимуса 2Кс су два тастера сцреенцап функција (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/psa-t-mobile-g2x-and-lg-optimus-2x-includes-two-button-screenca/:
Узимајући Сцреенсхотс на Андроид је увек био искушење личи на хитне посете зубару - знате да сте то да урадите, али ви једноставно не желе. Савијен процес подразумева инсталирање било Андроид СДК на рачунару, што омогућава УСБ-дебаговање на циљном уређају, и ради ддмс, или кореновог узорака и припремите један од многих постојећих (и потенцијално мутних) екрана апликације. Насупрот томе, узимање сцреенсхот на другим платформама је често једноставно питање притиском на десни тастер комбинација у правилном редоследу, као Холдинг спавања / Вејк дугме, а затим кликнути на дугме у кући ИОС 4. Па изгледа да људи на ЛГ су одлучили да милост и Т-Мобиле Г2к и Оптимуса 2Кс рођака са прилично једноставан, али диван део кода који омогућава да се снимци екрана истовременим притиском на обе власт / блокаде и дом дугмад .. . Абракадабра! Сада се само надам Гоогле-позајмљује ову идеју и чини га стандардна функција у свим будућим верзијама андроид. Погледајте наш Демо Видео након паузе.

[Хвала, редман12]

Наставити читање ПСА: Т-Мобиле и ЛГ Г2к Оптимуса 2Кс су два тастера сцреенцап функција (видео)

ПСА: Т-Мобиле и ЛГ Г2к Оптимуса 2Кс су два тастера сцреенцап функција (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 15:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ТмоНевс | Соурце ИнтоМобиле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар