неделя, 24 април 2011 г.

Уеирд Сциенце добија Фреак он да победи немирних ногу синдром

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ic9zgYGy7P8/weird-science-gets-its-freak-on-to-beat-restless-leg-syndrome.ars:

То је лепо да има опција: синдрома немирних ногу је непријатно довољно да би људи будни и већина њих се заглавила узимајући дуге шетње како би се олакшао непријатност довољно да пате, где могу да се вратим у свој сан. Случаја у Слееп медицине показује да је неко нашао алтернативни палијативног, онај који не захтева напушта кревет: секс. А, ако је недоступан, појединца у питању је утврђено да мастурбација ради исто тако добро (за олакшање тегоба, барем).

Зато срећни људи сисати: Можете мислити о томе као врста инверзне Сцхаденфреуде. Уместо узимања радости у беди других, чини се да су људи незадовољни је још јадно када људи око њих су срећнији. Раније, поређење потребно да се успостави тај однос-корелацији задовољство животом са стопом самоубиства-је било могуће само између земаља, што оставља отвореним могућност да разлике у самоубиству стопе су производ других културних утицаја. У овом новом раду, аутори пролазе кроз и анализирају податке о стању по нивоу државе, и наћи везу и даље држи.

Најсрећнији држава са ниском стопом самоубистава? Хаваји, који би требало да изненади никога. Колорадо је само додир срећнији, али је стопа самоубистава која је скоро дупло.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар