неделя, 24 април 2011 г.

Норио Охга, бивши председник компаније Сони и мултимедија пионир, умре на 81

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/23/norio-ohga-former-sony-chairman-and-multimedia-pioneer-dies-at/:
Постоји више тужна вест из Јапана је јутрос, бојимо се - Сони извештава да бивши председник Норио Охга преминуо је јуче у Токију, из више органа неуспех. Он је био 81. Не можете лично сећам компаније Сони под своје владавине - Охга директно хелмед компанија од 1982 до 1995, после деценија службе у планирање производа - али Норио Охга је вероватно човек одговоран за претварање из компаније Сони високог профила аналогни произвођач електронике у Дигитал Мултимедиа конгломерат. Он се бави хелмед који је формирао Сони Мусиц, утрла пут за компаније Сони Пицтурес и успоставио истом компаније Сони Цомпутер Ентертаинмент да ће рођење Плаистатион , а он је био тај који гурнуо оптички компакт диск стандард који све, али замењен магнетним касетама и дискета која одржан преносиви медија. Без њега, ДВД и Блу-зрака можда пали по страни, а то је друга мисли да доноси сузе на наше очи. Наћи ћете Охга званични Некролог после паузе.

Наставити читање Норио Охга, бивши председник компаније Сони и мултимедија пионир, умре на 81

Норио Охга, бивши председник компаније Сони и мултимедија пионир, умире у 81 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 12:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Ассоциатед Пресс | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар