петък, 17 декември 2010 г.

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Крадец Мнения Снимка му профил във Facebook Victim's

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KOZNCmJc_U4/story01.htm:
Анонимен читател пише "Вашингтон пост репортер Марк Фишър открила дома му са били burgled;. Пари, зимно палто, едно IPod и на сина си лаптопа са били откраднати Представете си изненада, когато Facebook приятели от 15-годишния си син съобщи, че на снимка на видно крадец, облечен в палто на Fisher и провеждане на пачка отбелязва, е бил качен на внимание на сина си във Facebook. пристрастен Как трябва да бъде до социалната мрежа, за да публикувате статут актуализира и качи * снимка, докато * сте burgling къщата на някого? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google Books Прави Word Cloud на човешката история

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_Ehd46Yq1bU/story01.htm:
Анонимен читател пише "От Ed Yong в не точно Ракета блог науката:" Точно както вкаменени фосили ни разкаже за еволюцията на живота на земята, на думи, написани в книгата разказвам историята на човечеството Думите разкажа една история, а не само. чрез изречения те формират, но колко често се срещат Разкривайки тези истории не е лесно -. вас ще трябва да конвертирате книги в цифров формат, така че техните текстове могат да бъдат анализирани и сравнени И вие ще трябва да го направя. в продължение на милиони книги. щастие, това е точно това, което Google са правили от 2004 г. насам. " Yong продължава да обясни, че на изумителния рекорд на човешката култура открити в Google Books предлага нови пътища изследвания, за да социолози, лингвисти и хуманитарните учени. Някои от първите констатации (резюме), въз основа на анализ на 5 милиона книги, съдържащи 500 000 000 000 думи: английски език е все още добавянето на думите на спиращи дъха темпове, граматика и често се развива все по-редовно, ние сме се забравя историята ни по-бързо, както и известни личности са по-млади, отколкото са използвани за да бъде Можете също така да играят с Google за търсене Книги инструмент. себе си. Например, тук е чист сравнение на честотата на думите Британика и Уикипедия са се появили. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Dropbox празнува версия 1.0, хвърля селективна синхронизация в микс

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Ако сте като нас, вероятно сте дошли да разчитат на Dropbox доста малко в деня за ден дейности. По дяволите, ни тълпата резервационни фенове продължение на социалната мрежа за това "Том от MySpace "човек никога не би слезе на земята, без да го! Е, ако сте толкова ентусиазирани за решенията за съхранение облак, тъй като ние, вие ще бъдете повече от развълнувани да знаят, че Dropbox 1,0 току-що беше обявена. Сред новите функции, които ние сме най очаква пускането на изпитание са селективни Sync (изберете кои папки да се изтеглят, за които компютрите) и разширяване на атрибута Sync (подобрена поддръжка за Mac приложения като Quicken и Quark, чиито ресурси вилици тормозя повечето приложения за синхронизация както и данните в процеса). Но това не е всичко! Хит на източник връзка, за да започнете.

Dropbox празнува версия 1.0, хвърля селективна синхронизация в микс първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 г. 14:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник Dropbox | Изпрати | Коментари

Microsoft ролки актуализира Windows 7 Телефон конектор за Mac

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/microsoft-rolls-out-updated-windows-phone-7-connector-for-mac/:
Тя все още технически е в бета версия, но Microsoft е просто разточва доста значителна актуализация на своите Windows 7 Телефон конектор софтуер за Mac. Между другото, софтуерът има нов процес устройство за настройка, подкрепа за внос за употреба файл от устройството, както и способността да се синхронизира съдържанието закупени на телефона си обратно към вашия Mac - да не говорим уби на корекции на грешки и други по- няколко дребни промени. Хит на източника връзка, за да започне да се изтегля, или само да го търсим в Microsoft AutoUpdate ап.

Microsoft ролки актуализира Windows 7 Телефон конектор за Mac първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти 12, 2010 14:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocket-влакънца , Телефон лъжичка | източник Microsoft | Изпрати | Коментари

USB 3.0 за Mac преглед и критерии (с LaCie 2big USB 3.0)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/usb-3-0-for-mac-review-and-benchmarks-with-a-lacie-2big-usb-3-0/:
Отне LaCie почти цяла година да пусне 2big USB 3.0 RAID устройство - устройство, което бе обявено в есента на 2009 - а сега, че е тук, това е, придружена с идеята, че всъщност далеч outshines самата единица: USB 3.0 на Mac. Поради някаква причина, Apple е отказал да предложи SuperSpeed USB на някой от неговите машини, дори и напълно specced на изчакване Mac Pro струва и над $ 10,000. Виждали сме претендира имейли от Стив Джобс се отбележи, че USB 3.0 просто не е достатъчно, за да основните пот, просто все още, но идва от човек, който все още е низходящ на Blu-Ray , ще получите усещането, че тя ще бъде доста време далеч прекалено дълго, преди Apple най-накрая пещери и надстройки от USB 2.0. Ние явно не е фен на holdout - в крайна сметка, дори само на няколко под-$ 500 нетбуци са ползващи на SuperSpeed разваля вече - така че не може да има евентуално по-развълнуван да чуя, че един дългогодишен продавач съхранение е на път да попълните празнината , че Купертино продължава да се игнорира. Ние бяхме в състояние да взема LaCie USB 3.0 PCIe разширяване карти, както и 4TB (2 х 2 TB) 2big USB 3.0 устройство и да изложат на цялата настройка чрез своите крачки в нашата къща Mac Pro. Грижи за да видите как наредени срещу USB 2.0, FireWire 400 и FireWire 800? Ръководителят на миналия почивка за зловещи подробности.

Продължавам четене USB 3.0 за Mac преглед и критерии (с LaCie 2big USB 3.0)

USB 3.0 за Mac преглед и критерии (с LaCie 2big USB 3.0) първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 г. 14:45:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник LaCie на USB 3 драйвер за OS X , PCIe карта , ExpressCard | Email този |

Съдия Завършва Massive порно дело

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/s9G9Oe9MHCo/story01.htm:
eldavojohn пише "Едно неотдавнашно офанзива на порно производители, които използват закона за авторското право срещу много анонимни потребители P2P е прекратено от Западна Вирджинецът съдия. Първоначално Кен Форд на възрастни Copyright Дружеството планира определят девет дела срещу някои 22000 файл споделянето, като се започне с 7000 и лице 9000-човек костюми в първата вълна. безразличен, съдията намалена всичко до едно дело срещу един файл sharer, разказващ за възрастни Copyright компания, която те трябва да преследват всеки отделен отделно, тъй като обвиняемият нито са участвали в една и съща сделка, нито са работили заедно в тези престъпления. Така че, ако търсите да удари 22 000 души с такъв съдебен процес, на $ 350 такса за подаване съд ще изисква инвестиция от 7,7 милиона щатски долара (1.8 милиона щатски долара за физическите лица, изброени досега). Ars посочва оживен факта, че " Ford е предявен иск достатъчно хора, че адвокатите са като реклами, от негово име на фирмата, "като предоставя на изображение на реклама за такова търсене. Това е отделен от подобен конфликт в щатския окръжен съд за Северното окръг на щата Илинойс."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Android 2.3 Пищен на изходния код вече на разположение

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/android-2-3-gingerbreads-source-code-now-available/:
Искате ли да се копае чрез 2.3 и да видим какво всичко е толкова популярна за себе си? Е, вие сте в час, защото Пищен току-що удари с отворен код Android проекта хранилище, което означава, можете да настроите вашата машина за изтегляне на кода. Това е страхотна новина за хардуерни компании, които не се интересуват за да получите сертифициране на Google да включи Android Market достъп - но също така е голяма новина за случайни и сериозен, така хакери, които търсят да се създадат някои сериозно диви, щури по поръчка дискове. Така че, какво чакате? Вземи да го, приятели.

[Благодаря, Майк]

Android 2.3 Пищен на изходния код вече са достъпни първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември 2010 13:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android проект с отворен код | Изпрати | Коментари

Word обектив - Увеличен реалност преводи

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bZoOuNXEcIY/story01.htm:
Barence пише "PC Pro е преглед на нов увеличен ап реалност iPhone, която превежда от испански на английски език на полет." Точка на камерата на прилична големина парчета текстът на испански език и в рамките на няколко секунди ще получите обща и готовия превод, "каза на рецензента." И най-прекрасно място, преводът е обкова, в правилния размер, от оригиналния обект. " Екипът зад проекта е произвела видео на Word обектив в действие. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Fanatec Порше 911 GT2 състезателни колело волове своя път в наличност онлайн

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/fanatec-porsche-911-gt2-racing-wheel-steers-its-way-into-online/:
За някои от вас, няма да е Gran Turismo 5, освен ако има сила обратна връзка волан на кормилото, но кой да избера? Ако историята на всеки съдия , че зависи от това колко силно искате да се чувствате като теб " кара "Порше". 250 $ ти купува Fanatec Порше 911 GT2, друг официално лицензирани Xbox 360 безжичен колело, което се отличава четиринадесет скрити копчета, 900 ° ъгъл на завиване, и точно същия луксозен Alacantra кожа ще намерите върху реалната сделка. (RIP, Хан.) Подобно на своя ох толкова подобни предшественици , администраторът също играе добре с PS3 и PC през USB кабел, както и допълнителни $ 250 за Clubsport Edition стане ли пръчка на смени, въглероден гребло Shifters влакна, както и някои сериозно висок клас регулируеми алуминиеви педали. Прочетете за всички детайли на нашия източник връзка. Вие ще искате да бъдат подготвени за това сърце до сърце с портфейла си.

Fanatec Porsche GT2 911 състезателни колело насочва своето място и в наличност онлайн първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември, 2010 година 13:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Fanatec | Изпрати | Коментари

Dungeon Защитници: първата вълна носи Unreal Engine за Android този месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/dungeon-defenders-first-wave-brings-unreal-engine-to-android-th/:
Заедно с Rage HD , Infinity Blade е едно от заглавията, наистина да втвърди позицията IOS като лидер в мобилните игри в момента, но това не означава, че Android не е в преследването: освен това Зевс имаме на хоризонта Пищен подобрява игри за поддръжка на ниво API - и сега ние виждаме нашето първо Unreal Engine 3-базирани заглавието направи скок. Dungeon Защитници: първата вълна, която току-що стартира на IOS, е към Android 2.1 и над 23 Декември носейки със себе си онлайн, мултиплейър опит кула отбраната игри. Разбира се, един проблем, тези хора сега е, че Android хардуер е цяла карта, така че те всъщност трябва да публикува дълъг списък с минимални изисквания - точно като PC заглавия - и в този случай трябва 512MB оперативна памет, един 800MHz или по-добре SOC с поддръжка на OpenGL ES 2.0, и най-малко 400MB безплатно пространство. Освен myTouch 4G (която има някои случайни "устойчивост въпроси"), най-новите средата на високия клас телефони изглежда са готови за пускане, включително "всички Tegra 2 базирани устройства", като 2X Optimus , че е просто обявяване. Следвайте почивка за някои видео действия и пълната информация за медиите.

Продължавам четене Dungeon Защитници: първата вълна носи Unreal Engine за Android този месец

Dungeon Защитници: първата вълна носи Unreal Engine за Android този месец първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември 2010 12:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Физиците Подобряване Spin за съхранение на информация

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bOjLmTTUiRg/story01.htm:
schliz пише "Изследователите са направили напредък в развиващите се спинтронни RAM като успешно прехвърляне на информация от спин електрон към по-стабилни атомното ядро и достъп до информация, 2000 пъти в 100 секунди преди да го изгнили (резюме). Демонстрацията се проведе използва фосфор-легирани в силно магнитни, с ниска температура околната среда (8.59 Tesla, -269,5 градуса по Целзий). Други изследователи са постигнали завъртане живот от 30 часа в по-слаба магнитно поле (0,3 Tesla). "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.