петък, 17 декември 2010 г.

Dropbox празнува версия 1.0, хвърля селективна синхронизация в микс

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Ако сте като нас, вероятно сте дошли да разчитат на Dropbox доста малко в деня за ден дейности. По дяволите, ни тълпата резервационни фенове продължение на социалната мрежа за това "Том от MySpace "човек никога не би слезе на земята, без да го! Е, ако сте толкова ентусиазирани за решенията за съхранение облак, тъй като ние, вие ще бъдете повече от развълнувани да знаят, че Dropbox 1,0 току-що беше обявена. Сред новите функции, които ние сме най очаква пускането на изпитание са селективни Sync (изберете кои папки да се изтеглят, за които компютрите) и разширяване на атрибута Sync (подобрена поддръжка за Mac приложения като Quicken и Quark, чиито ресурси вилици тормозя повечето приложения за синхронизация както и данните в процеса). Но това не е всичко! Хит на източник връзка, за да започнете.

Dropbox празнува версия 1.0, хвърля селективна синхронизация в микс първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 г. 14:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Телефон лъжичка | източник Dropbox | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар