петък, 17 декември 2010 г.

BlackBerry Desktop Software 2.0 за Mac OS носи WiFi музика синхронизация, широк iPhoto / качи подкрепа

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/blackberry-desktop-software-2-0-for-mac-os-brings-wifi-music-syn/:
За времето, нали? Wintel потребители са ползващи плячката на музика WiFi синхронизация на своите телефони BlackBerry за последните няколко месеца, но ако все пак stickin "с RIM (чрез дебели и тънки ), а ти просто така се случи с преобръщане на първо място на ОС X, има нов софтуер, който трябва да се помисли. BlackBerry Desktop Software 2.0 за Mac OS току-що беше пуснат на свобода, а това е доста значителна актуализация. Освен подкрепа на Wi-Fi музика синхронизиране в официалния начин, има и нов помощник устройство ключа и възможност за импортиране и синхронизиране на снимки и видеоклипове с iPhoto и качи. Тя ви очаква там, в източник връзка - всички 39,713 мегабайта. Знаеш ли какво да правя.

BlackBerry Desktop Software 2.0 за Mac OS носи WiFi музика синхронизация, широк iPhoto / качи подкрепа първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти Декември, 2010 03:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник BlackBerry Форуми , Софтуер за сваляне BlackBerry | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар